kazfaboy 發表於 30-12-2016 14:36:52

點解hottoys 唔出龍珠12'' ?

點解hottoys 唔出龍珠12''    ? :he:

stockholder 發表於 30-12-2016 14:57:08

我都想。bandai點會放個license 出來

老實人 發表於 30-12-2016 15:11:48

唔出好過啦!無details!

kazfaboy 發表於 30-12-2016 17:05:22

當年 medicom 都有出過幾隻, 個人覺得唔差
hottoys 都會出城市獵人呀
其實有無details 在乎佢點出.....:$

hk大人 發表於 30-12-2016 17:38:42

kazfaboy 發表於 30-12-2016 05:05 PM
當年 medicom 都有出過幾隻, 個人覺得唔差
hottoys 都會出城市獵人呀
其實有無details 在乎佢點出.....: ...

城市獵人米衰左咯

老實人 發表於 30-12-2016 18:10:49

有隻烏鴉果個艦長就幾靚!如果出惡魔城月下就好了

fruitswai9 發表於 30-12-2016 18:23:48

覺唔覺呢個問題好白痴無聊?點知佢點解唔出姐?陳生個人唔喜歡唔定,bd唔放license唔定,bd肯放license但條件係要陳生賣等唔定.咁都有得好問,打去ht問丫ma.順便問埋點解唔出星矢,唔出街霸,唔出遊戲機,唔出av,唔出av人偶,唔出abcde.........

kazfaboy 發表於 30-12-2016 21:58:19

老實人 發表於 30-12-2016 06:10 PM
有隻烏鴉果個艦長就幾靚!如果出惡魔城月下就好了

呢隻我都覺得唔錯 , 惡魔城我都好想佢出 , 返正佢都出左生化~~~~

kazfaboy 發表於 30-12-2016 22:02:00

fruitswai9 發表於 30-12-2016 06:23 PM
覺唔覺呢個問題好白痴無聊?點知佢點解唔出姐?陳生個人唔喜歡唔定,bd唔放license唔定,bd肯放license但條件係 ...

最無聊咪你係度講埋無聊野~岩傾可以傾 , 唔岩傾可以過主~~:x
放鬆D 啦~年青人
不過睇你對話~都應該十分年青
打去問下~~~哈哈 :x

fruitswai9 發表於 31-12-2016 12:33:07

你都岸,個討論區你GA?過主?見你問得咁低能咪發表下囉,又唔得呀?即係問得低能既都只可以讚或唔出聲,唔可以講我意見既?"打去問下"都唔明?咁我講詳細D-->拿起個電話,打過去HOTTOYS,有門市,有OFFICE,然後問你以上既玄學問題<--佢地職員應該係最能解答(恥笑)你的了~:)

eb1815 發表於 1-1-2017 21:13:57

北斗之拳 / street fight / 刃牙 系列都希望 HT 有 license 出到

始終可動人偶唔係展現動漫人物既最佳選擇
反而雕像就捕捉到動漫果種動態

mushroom 發表於 5-1-2017 10:01:29

當年medicom都斷line,ht都未必敢出

stockholder 發表於 6-1-2017 07:56:17

玩具呢家野個人喜好以交換意見為主。HT 可動人偶為行業大哥。出到龍珠呢個系列當然正,但license 方面好難搞Bandai 一定唔放,放都唔方平

dls06519 發表於 7-1-2017 11:17:58

講起呢D我都想佢出人中之龍系列一定型爆
頁: [1] 2
查看完整版本: 點解hottoys 唔出龍珠12'' ?