Dick.Po 發表於 16-8-2016 16:26:37

【Mark7 呢?咪派緊囉。】King Arts Ironman Mark 7

正!重手,等甘耐終於到手!
ENJOY!

stockholder 發表於 16-8-2016 16:36:27

謝分享!基本上同乜21一樣

Smarties8 發表於 16-8-2016 17:44:27

Nice posing and great photos. :shy:

roywong816 發表於 16-8-2016 23:46:15

師兄,紅底底係咪膠架?

RX-78-02 發表於 17-8-2016 20:17:28

紅底已改用硬膠(望不會變成粉紅底)。

今天剛取貨,暫未發現大問題!關節還算可以,沒有太鬆或過緊,可是手臂及腳灣曲的程度較低,只可做到90度(未知是否有任何伸縮秘技)!入電也附上KA專用配件,比哪些年的Mark42輕鬆多了!

最看不順眼是心口的能源燈,組裝時未有對好,可能要做心臟外科手術!
再補充一下是這款Mark VII是可以做到拳頭錘地的動作,需要伸延腰間及盡量拉出腳股關節便可!重量較Mark43輕(M43-329g / M7-303g),高度跟Mark43相約。

ringokww 發表於 20-8-2016 10:48:59

我昨日都去拎左貨,QC的確好左好多。:$
但對腳同Mark44一樣,一拎起就會條條fing:56:

stockholder 發表於 20-8-2016 15:10:50

ringokww 發表於 20-8-2016 10:48 AM
我昨日都去拎左貨,QC的確好左好多。
但對腳同Mark44一樣,一拎起就會條條fing

我隻21無問題。太鬆的話最好拎去換

RX-78-02 發表於 20-8-2016 15:36:05

ringokww 發表於 20-8-2016 10:48 AM
我昨日都去拎左貨,QC的確好左好多。
但對腳同Mark44一樣,一拎起就會條條fing

我的Mark VII 沒有這情況!
頁: [1]
查看完整版本: 【Mark7 呢?咪派緊囉。】King Arts Ironman Mark 7