TAMASHIIGC 發表於 22-11-2016 04:50:07

草根雜品 發表於 13-11-2016 04:11 PM
我覺得係線路設計出問題,當拆開時見到加絕緣條,及用扭開模式都有點擔心,但最後都係出問題,所以想了解 ...

另一位X寶賣家有註明:用遙控器關燈只是變成待機狀態,會一直耗電。

hihi307 發表於 27-12-2016 17:38:58

想買, 請問有無ching可以pm我,thx

草根雜品 發表於 2-1-2017 12:02:47

hihi307 發表於 27-12-2016 05:38 PM
想買, 請問有無ching可以pm我,thx

唔好買。。。我仍有2/3套燈係度無開,亦唔打算再放入屋內

terrynao 發表於 10-1-2017 09:09:54

請問樓主燈在那店買? orz

tommy_1992 發表於 18-1-2017 00:01:26

pm pls ching :handshake:

alexchan 發表於 26-1-2017 12:12:57

Ching please kindly PM me the link. Many Many Thanks!!!

brianchankl 發表於 29-1-2017 22:20:36

Please PM me the link. Thank you very much !!!

byte 發表於 26-2-2017 20:59:26

請問有無ching可以pm我,thx

terrynao 發表於 27-2-2017 11:10:58

ivancheng 發表於 22-7-2016 12:51 PM
我在X寶購入,我私信link比你.我覺得幾好,細細只就咁擺入去就得.

什麼地方可買到燈呢? 請指教..

Guts 發表於 7-3-2017 09:24:13

你去淘X 搜尋LEGO LED燈, 即出一大堆啦,

LED燈係最最最基本電路, 小學五年級都有教, 乾電池正負極接燈嘅正負極, 唔識嘅話千期唔好去淘X買 (因為多數都要自行修理)

唔識就去買LEGO原廠LED SET啦, 各大網店都有賣

th0220 發表於 4-9-2017 05:38:48

ching pm me pls.

森山大盜 發表於 1-1-2018 19:15:22

啲燈光幾自然
頁: 1 2 3 4 5 [6]
查看完整版本: 買左新既燈代替燈磚,試試效果 and偵探社 分享一下