mushroom 發表於 21-6-2016 13:07:35

孫行者 發表於 20-6-2016 11:27 PM
mushroom 發表於 20-6-2016 08:35 PM
已入手,揀了青靚白淨版本

我都想揀你那盒。

jeffloh 發表於 21-6-2016 13:57:37

望過實物都幾靚(本身已有EB果隻) , 可以放心"粗玩" 唔怕整爛. 面相比BvS的更好. (雖然唔可以expect NECA的頭雕好得去邊...)

mushroom 發表於 21-6-2016 14:36:31

jeffloh 發表於 21-6-2016 01:57 PM
望過實物都幾靚(本身已有EB果隻) , 可以放心"粗玩" 唔怕整爛. 面相比BvS的更好. (雖然唔可以expect NECA的 ...

我試緊可否跪,若跪唔到,有enterbay不用入neca, 因為粗玩唔到幾多

HKCAPTAIN 發表於 21-6-2016 14:59:38

Where can I find? I can't find in MK :help:

jeffloh 發表於 21-6-2016 15:04:08

HKCAPTAIN 發表於 21-6-2016 02:59 PM
Where can I find? I can't find in MK

暫時未有"大貨", 我見到2盒都係已經留了比人, 所以都只是"遠觀"咋~ XD

ps: 當"笑慢HT"有貨就代表大貨返了.

quincy 發表於 21-6-2016 15:12:34

jeffloh 發表於 21-6-2016 03:04 PM
暫時未有"大貨", 我見到2盒都係已經留了比人, 所以都只是"遠觀"咋~ XD

ps: 當"笑慢HT"有貨就代表大貨 ...

我都係咁諗………

孫行者 發表於 21-6-2016 23:00:03

mushroom 發表於 21-6-2016 02:36 PM
我試緊可否跪,若跪唔到,有enterbay不用入neca, 因為粗玩唔到幾多

EnterBay果隻係全身包膠,會回彈好難跪到~

NECA有成30個可動關節,可動方面一定會好過EB

孫行者 發表於 21-6-2016 23:05:03

mushroom 發表於 21-6-2016 01:07 PM
我都想揀你那盒。

你果隻應該係係啡色運輸盒入面o既其中一隻

mushroom 發表於 22-6-2016 00:47:45

孫行者 發表於 21-6-2016 11:00 PM
EnterBay果隻係全身包膠,會回彈好難跪到~

NECA有成30個可動關節,可動方面一定會好過EB

你試下擺pose,就會知都唔易跪到

孫行者 發表於 22-6-2016 01:00:20

mushroom 發表於 22-6-2016 12:47 AM
你試下擺pose,就會知都唔易跪到

NECA黎緊會出1/4 1992年再戰風雲版貓女
如果佢肯出埋2012年夜神起義版貓女o甘就正!

E+出o左BEGINS版,好有可能會出埋Dark Knight黑夜之神新版戰衣~

HKCAPTAIN 發表於 22-6-2016 02:00:55

jeffloh 發表於 21-6-2016 03:04 PM

ps: 當"笑慢HT"有貨就代表大貨 ...

Thx 師兄解答!!

孫行者 發表於 22-6-2016 03:37:49

HKCAPTAIN 發表於 22-6-2016 02:00 AM
Thx 師兄解答!!

如現貨多數7字頭,我o地一早預訂o左所以只係6字頭,平$5x左右

孫行者 發表於 27-6-2016 00:36:06

quincy 發表於 21-6-2016 03:12 PM
我都係咁諗………

大貨已出
http://i392.photobucket.com/albums/pp8/b1991025/NECA_zpsfiwfypk6.jpg

quincy 發表於 27-6-2016 09:50:05

孫行者 發表於 27-6-2016 12:36 AM
大貨已出

:53::53:

無時間去睇呀!!!

31575861 發表於 27-6-2016 13:03:58

如果有TDK REV就好
BEGIN唔太喜歡
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: (已派貨)NECA 1/4 BATMAN BEGINS 俠影之謎【開箱速影】