stonekeung01 發表於 25-6-2017 17:44:48

我睇完覺得唔睇冇損失......

Nashlam 發表於 25-6-2017 19:52:24

I said more than one time already. Transformers best ending time should be in dark of the Moon. Episode 4 and 5 can use new Prime character such as Rodimus, saber, etc instead of Optimus.

avengers2012 發表於 25-6-2017 20:10:05

Nashlam 發表於 25-6-2017 07:52 PM
I said more than one time already. Transformers best ending time should be in dark of the Moon. Epis ...

應該係第ㄧ集, 第二集已經整死咗TF個Brand

Mcfarlane 發表於 25-6-2017 20:22:17

百龍天舞 發表於 24-6-2017 11:10 PM
周星馳我戒左啦。

大黃蜂打德軍,

大黃蜂打解放軍仲多人拍掌啦!{:1_203:}

Domeki 發表於 25-6-2017 23:01:12

Mcfarlane 發表於 25-6-2017 08:22 PM
大黃蜂打解放軍仲多人拍掌啦!

雖然很多人都想但佢好像仲要靠內地票房..........
幾時可以換左個導演佢?
{:1_225:}

avengers2012 發表於 26-6-2017 20:02:56

Domeki 發表於 25-6-2017 11:01 PM
雖然很多人都想但佢好像仲要靠內地票房..........
幾時可以換左個導演佢?
...

柯柏文入魔, 斬殺共產黨, 大黄蜂趕到既時候, d人已經死哂, 咁呋冇問題

mansit 發表於 26-6-2017 20:55:14

又見黃屍蟲入腦人仕出沒

gumng 發表於 27-6-2017 02:51:43

avengers2012 發表於 26-6-2017 08:02 PM
柯柏文入魔, 斬殺共產黨, 大黄蜂趕到既時候, d人已經死哂, 咁呋冇問題

係咁拍香港一定勁收得!!

交叉人 發表於 27-6-2017 08:25:01

唉,學普京話齋,無實力的憤怒係無意義的,用把口來做事、發洩,大概就是現今香港吧

khwong67 發表於 27-6-2017 08:34:51

mansit 發表於 26-6-2017 08:55 PM
又見黃屍蟲入腦人仕出沒

X2, 黃屍又抽水,好悶

追風 發表於 27-6-2017 23:58:14

拍的很不錯,畫面很精彩,但故事很無聊,不知是怎麼編的?可能是要給兒童看的吧?:45:

熱狗OO 發表於 28-6-2017 00:31:42

我看在外的評論再綜合你們說的已經不想看

莫探員 發表於 29-6-2017 11:06:28

昨日睇完,佔半場時間,自己不斷打呵欠.....{:2_263:}{:2_266:}

quincy 發表於 29-6-2017 15:31:38

Michael Bay 真係拍到不知所謂!
每次人類比狂派打到趴街半死,博派唔知死左去邊,到咁上下先出手,跑出黎幫下手
每次d機械人打打下又唔見左,無交待去左邊,,Hot Rod、Grimlock等下落不明
角色背景糢糊
每次都link up去唔知幾多千百年前

千偏一律

垃圾!

拜託你唔好收手,唔好再搞爛呢個童年回憶吧!

GUNGUN 發表於 1-7-2017 04:48:36

khwong67 發表於 27-6-2017 08:34 AM
X2, 黃屍又抽水,好悶

麥加登斬殺5毛狗全家,文哥拍手叫好,搏狂兩派世紀合作分屍全中港台5毛臭狗,咁樣拍班賣港賊唔悶啦掛
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12
查看完整版本: [電影] 變形金剛 第5集 Transformers: The Last Knight