Vince 發表於 4-6-2016 18:14:56

[PS4/Vita] 超級機械人大戰 V 2017發行決定

https://youtu.be/18otfdWJlLI
18otfdWJlLI

今次仲會 中文化 :shiny:

http://srw-v.suparobo.jp/

densityastray 發表於 4-6-2016 19:03:33

點解有真魔神衝激Z篇 又有真魔神Zero

kaman325 發表於 4-6-2016 20:03:38

CROSSANGE????? 女同機戰?? ~~ {:3_131:}

rainmaker313 發表於 4-6-2016 20:20:57

不肖子參戰決定!:shiny:

Prime1031 發表於 4-6-2016 21:21:13

有真魔神Zero!
讚!

不知還會不會再追加作品?
很想見勇者王在HD機戰出現。

cking 發表於 5-6-2016 01:30:25

睇完好像麻麻哋,冇了舊時的動感和迫力!

worrow 發表於 5-6-2016 10:22:12

好耐好耐冇新加七八十年代的ROBOT.....

我呢D老餅早已經放棄咗機戰......

杉原杏璃 發表於 5-6-2016 12:05:39

好想知大和號波動炮攻擊力是否無限:p

Lau 發表於 5-6-2016 13:18:28

點解無超力電磁俠,超時空要塞,勇者王...

evil129 發表於 5-6-2016 13:52:40

Lau 發表於 5-6-2016 01:18 PM
點解無超力電磁俠,超時空要塞,勇者王...

有塞就冇行同中文㗎啦, 唔加仲好

Lau 發表於 5-6-2016 15:41:10

evil129 發表於 5-6-2016 01:52 PM
有塞就冇行同中文㗎啦, 唔加仲好

唔係好明你講乜喎...
可否講得易明一點...

williamhychan 發表於 5-6-2016 16:03:31

Lau 發表於 5-6-2016 03:41 PM
唔係好明你講乜喎...
可否講得易明一點...
1982年10月,電視動畫《超時空要塞Macross》的製作公司龍之子Production,從贊助商Big West處獲得《超時空要塞Macross》在海外的動畫和周邊商品發行權。
1984年1月,龍之子授權美國動畫發行公司金和聲(Harmony Gold,簡稱HG)在北美地區發行《超時空要塞Macross》,金和聲藉此再加上其他兩部動畫製作出《Robotech》(太空堡壘)。

自1999年開始,金和聲在北美、西歐等地區註冊「MACROSS」商標,並以法律手段禁止其他代理商銷售Macross產品,宣稱除了日本以外擁有全世界MACROSS版權

因此任何公司要正式在~[日本以外地區]~產品發售或播映,要美國公司首肯才可以:78:

Athrun12345 發表於 5-6-2016 20:07:09

:)好多GUNDAM
但啲畫面有啲似Z

老實人 發表於 7-6-2016 18:23:24

無魔裝機神就唔玩了!重玩緊F完結篇!

黑色三連敗 發表於 19-9-2016 14:15:13

天使∼∼∼{:1_236:} 又會聽到水樹BB係咁叫∼∼∼{:1_229:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: [PS4/Vita] 超級機械人大戰 V 2017發行決定