redfish 發表於 15-6-2016 10:26:42

隻巨型VF-1J都冇左影, 應該會停一段時間, 或者好似SDX, 聖衣神話咁(非EX系列), 在魂SHOP繼續慢慢出.

馬仔 發表於 17-6-2016 18:29:56

redfish 發表於 15-6-2016 10:26 AM
隻巨型VF-1J都冇左影, 應該會停一段時間, 或者好似SDX, 聖衣神話咁(非EX系列), 在魂SHOP繼續慢慢出.

唔介意魂shop, 只介意死line:no:

ScarletSpider 發表於 27-6-2016 17:28:44

不過你睇金毛獅王,
宇宙大帝就知,
再出大型合金都唔會有幾多合金成份比你,
合金魂個名都名存實亡,
我反而期待下其他廠,
或者技術無B廠0甘好,
不過起碼似番隻合金

lukyuet 發表於 1-7-2016 21:58:49

有D人話禁鐘意合金,買舊鐵返去玩啦!時間證明如沒有合金,玩家會放棄,合金魂現在隻隻插水.

godmyths 發表於 1-7-2016 22:19:51

Bandai 滿足大家的願望了! {:1_377:}

http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=250205&extra=page%3D1&page=1

tolete 發表於 2-7-2016 08:43:09

百獸王黎啦!萬歲{:1_226:}

mpp025 發表於 2-7-2016 16:08:54

很高興有新的超合金魂,但初步看上身,好像BU的較好,希望實際展示時,bandai能帶給大家驚喜吧!

lsivan 發表於 2-7-2016 17:12:29

lukyuet 發表於 1-7-2016 09:58 PM
有D人話禁鐘意合金,買舊鐵返去玩啦!時間證明如沒有合金,玩家會放棄,合金魂現在隻隻插水.

其實勇者王合金成份都高,但可能吸引唔到舊玩家,銷情麻麻

rainmaker313 發表於 2-7-2016 19:36:08

其實當年果隻百獸王超合金玩具(細細個係D屋邨文具鋪擺出嚟好鬼大盒果款)係咪Bandai出品?:36:

mj23 發表於 2-7-2016 21:13:38

lsivan 發表於 2-7-2016 05:12 PM
其實勇者王合金成份都高,但可能吸引唔到舊玩家,銷情麻麻

GGG都好後期, 好估有好多我呢啲70後既老餅反而唔識, 或冇乜愛

kr2004jp 發表於 6-7-2016 21:32:20

好奇怪合金魂唔知點解唔出可變型大鐵人17? 當年依隻合金銷量破曬記錄,而且套戲係日本都重算有人氣吧.....

paul75 發表於 7-7-2016 17:19:39

mpp025 發表於 2-7-2016 04:08 PM
很高興有新的超合金魂,但初步看上身,好像BU的較好,希望實際展示時,bandai能帶給大家驚喜吧!

係我心中佢肯買返個版權出已經係驚喜,始終日本公司出先係正宗,toynami果隻都勉強可接受

真中淳平 發表於 11-7-2016 16:19:06

我宜家想佢再版返D舊野

大武士炒到飛起, 唔捨得食炒價:die:

paul75 發表於 11-7-2016 18:04:24

真中淳平 發表於 11-7-2016 04:19 PM
我宜家想佢再版返D舊野

大武士炒到飛起, 唔捨得食炒價

大武士同宇宙大帝都好大機會再版
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 2016年超合金魂