coffeemak 發表於 26-3-2016 16:46:07

wing55699 發表於 26-3-2016 02:12 PM
mk44有咩事?
放43入去會花?

派左成個半月貨都只係派首日頭4個鐘訂既貨

2littlemoney 發表於 26-3-2016 17:25:23

呢隻真的油得好靚,好重金屬感,如是 HT 開訂一定已經狗衝了!

2littlemoney 發表於 26-3-2016 17:28:24

KA 開就不訂了!
利申:vip 次日 hulkbuster 絕望中!

stockholder 發表於 26-3-2016 18:03:28

其實ka出幾多貨,幾多貨先夠派一定有數計。派得3個鐘單不如唔好派。而家搞到民怨四起,睇下佢點收科。

ScarletSpider 發表於 27-3-2016 16:33:33

只論外型,呢隻靚HT果隻好多

ilove12inch 發表於 28-3-2016 15:27:11

外型同上色好靚,減800一定訂!

KA唔好訂,到現在除了HB(因為無乜街貨),全部後追部平D!

abc123 發表於 28-3-2016 16:43:23

起初支持KA的時候是因合金,尺寸,價錢,但隨後不單列印單,封箱膠纸等都照抄HT,質量又—般,唔係壞燈便滲線得一半,加上44事件(首日VIP單都仲未拎得),而家剩係識不斷開訂,訂價仲離哂地,如其有時間學人追究咩無版權生產道具,不如用時間出貨俾我地先啦,做生意係要step by step,唔好諗住一步登天,做好質素,出貨時間準,貴小小&成日開訂相信都無咩人會插.
但而家咁樣唧牙膏式派貨&火箭式上調價格,只會趕客!
(純綷個人意見,不喜勿插)

pHil 發表於 28-3-2016 18:08:58

提提大家,呢間野出貨真係好慢。睇定D好~

id01937 發表於 29-3-2016 09:09:29

奇怪 之前聽過佢地係網台講佢地係買左 Ironman 3 同 Avengers 系列 重有黎緊既 Civil War
但點解佢地可以出 ironman 1 既 Monger ?

stockholder 發表於 28-12-2016 20:09:50

King Arts 1:9 Diecast Iron Monger release in Two Week.

DFS039 快將派貨. 現在重新開放2星期預訂限期。

實物樣辦在旺角信和604展出中

K9999 發表於 28-12-2016 20:44:40

Iron Monger.......Iron Man 3?

chuboy 發表於 28-12-2016 23:54:15

K9999 發表於 28-12-2016 08:44 PM
Iron Monger.......Iron Man 3?

係喎!!!!!!!!!
印錯盒咁大獲

mecher 發表於 29-12-2016 09:55:08

又開訂.....對25 26 咩聲氣都無,同期都出哂貨,等到好無引.....

btw......有冇師兄試過退訂......:55:

g4cube 發表於 30-12-2016 00:11:18

咁究竟係1定3? 攪到我好亂.....

.

Nashlam 發表於 30-12-2016 21:43:15

Iron monger is the big boss in ironman 1
By the way, i am more interested in the size of IM:he:
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: King arts 1/9 diecast iron monger collectible figure