leehow 發表於 3-3-2016 21:34:58

人馬3個月前個聖誕在反斗城賣199, sr萬能俠賣250,

timyin 發表於 3-3-2016 21:57:34

是否值就見仁見智

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12798922_865361113572930_4443637102135259437_n.jpg?oh=c1326197c553549430c284f953d574e1&oe=5759DEAE

nela 發表於 3-3-2016 22:14:37

timyin 發表於 3-3-2016 09:57 PM
是否值就見仁見智

用雞+薑價買薑⋯⋯送燒鴨

可變戰士 發表於 3-3-2016 22:14:51

買SF要食3盒死貨.... {:1_236:}

我去斗斗城買算.... {:1_374:}

mf_c2000 發表於 3-3-2016 22:44:08

同出面差唔多, PASS

fungfelix 發表於 4-3-2016 15:32:35

平果D 一早俾人掃, 好多PG MG 買, 兩隻RE 100 都幾抵,
見到幾板MB SF 放係度, 唔係箱, 係板, 原來一直大把貨, 係瑞記KEEP 起自己炒......

馬仔 發表於 4-3-2016 15:58:54

fungfelix 發表於 4-3-2016 03:32 PM
平果D 一早俾人掃, 好多PG MG 買, 兩隻RE 100 都幾抵,
見到幾板MB SF 放係度, 唔係箱, 係板, 原來一直大 ...

大家唔好幫佢散貨, 等佢大平賣先入。:he:

鬆弛熊高達 發表於 4-3-2016 18:19:15

唔知光之翼到貨既時候,MB SF會唔會再版呢?大家估下

鬼道有人 發表於 4-3-2016 20:00:07

fungfelix 發表於 4-3-2016 03:32 PM
見到幾板MB SF 放係度, 唔係箱, 係板, 原來一直大 ...

影相向日本p o r t 9佢

killerkat 發表於 4-3-2016 20:35:58

鬼道有人 發表於 4-3-2016 08:00 PM
影相向日本p o r t 9佢

點解可以等跌 就唔比人hold貨

司馬易 發表於 4-3-2016 22:44:51

缺貨?……分段派貨 乃是常識 :78:

HighLamb 發表於 4-3-2016 23:06:12

千歲隼模型要$300?!:x
街價差唔多,點解重要搭十幾蚊車入青衣?

wilson3a10 發表於 5-3-2016 18:43:40

好平,必去!!!!!!!!!!!!!!!!

Endless 發表於 5-3-2016 19:47:05

傻的嗎
二千蚊盒高達當係iphone咁賣

aoe88 發表於 5-3-2016 22:05:15

仲有冇新自慰號?{:1_219:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 瑞記11月又開倉了