交叉人 發表於 24-8-2015 12:13:00

真係正喎,但價亦...真係乜價位都有ht ka shf ,版權都好濫下,mafex外型一向正(batman2.0除外),只擔心關節鬆緊

killerkat 發表於 24-8-2015 12:15:02

唔係又要加錢版本先有頭雕掛= =

brian_ctw 發表於 24-8-2015 12:51:12

個版上色都咁差,為一亮點頭雕又唔見左,真係搵鬼買囉!

wilson3a10 發表於 24-8-2015 21:58:02

內脾又的確比shf 好,唔會好似shf咁露骨

chuboy 發表於 24-8-2015 22:07:15

點解官圖d色咁怪
希望只係攝影問題, 唔係IM本身
除左d色之外其他都唔錯~~~~~

JohnnyEnglish 發表於 24-8-2015 23:11:27

望落真係同shf差唔多

killerkat 發表於 24-8-2015 23:18:15

JohnnyEnglish 發表於 24-8-2015 11:11 PM
望落真係同shf差唔多

你如果有留意 mafex 既手掌細節已經完勝shf。仲有腹部上色。總之mafex成隻既細緻度一定完勝shf 冇可能同shf差唔多 不過mafex最大問題係關節唔知有冇改善
利申 有儲開shf Im

destiny 發表於 24-8-2015 23:37:39

zzzk1990 發表於 22-8-2015 10:28 PM
好似8月尾?
唔係睇到呢個POST我都唔記得左

由上年12月,推到宜家,我真係唔知講咩................

lkljason 發表於 24-8-2015 23:53:03

連頭雕都仲會考慮吓

bbq1120 發表於 25-8-2015 09:42:00

我應該會入,因為我之前既BATMAN/小丑/貓女無事,(蜘蛛俠自動斷手)
再者,今次隻MK43好有1/12既HOTTOYS感覺,造工好精細,大脾位又岩色,各關節位跟到原設定,
反正係下年既事,慢慢來啦...:38:

threeeye914 發表於 25-8-2015 09:45:35

冇頭雕?咁購買意慾好低wor

lifido9999 發表於 25-8-2015 10:58:57

心口燈都已輸了.
手掌細節好SHF小小. 而大脾都係. 上色好小小. 而小腿上5吋下5吋位仲多左一個關節! GOOD! 好多地方有上黑線. 正!
我追求高可動. SHF 大睥露骨. 為既就係高可動. 其實外形上. 都差唔多.
有SHF 既我. 無意慾買

咁多有質素既日廠撞. 不如出BLACK WIDOW 同鷹眼啦......

小恩 發表於 25-8-2015 11:04:59

下年6月???! 46都出了

lkljason 發表於 25-8-2015 12:12:18

係囉!出black widow好過啦

killerkat 發表於 25-8-2015 12:18:23

lifido9999 發表於 25-8-2015 10:58 AM
心口燈都已輸了.
手掌細節好SHF小小. 而大脾都係. 上色好小小. 而小腿上5吋下5吋位仲多左一個關節! GOOD!...

Mafex手掌唔會係好少少咁簡單你有買shf就知
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 未定Mafex IronMan Mark43