thomas925 發表於 15-6-2015 13:55:58

ONE PIECE 行貨問題

岩岩開始接觸,想問題下行貨係唔係一定會有 萬代個鐳射貼紙 ?
因為我上拍賣網睇,有D無. 係唔係代表一定假野 ??

小堅 發表於 15-6-2015 14:15:28

要睇你係咩產品...
唔係樣樣都一定有萬代個鐳射貼紙...
因為唔係淨係得一間廠出One Piece野...

thomas925 發表於 15-6-2015 15:19:08

小堅 發表於 15-6-2015 02:15 PM
要睇你係咩產品...
唔係樣樣都一定有萬代個鐳射貼紙...
因為唔係淨係得一間廠出One Piece野...

原來係咁.
因為我見旺角有D無,所以就放返低

小堅 發表於 15-6-2015 15:22:24

thomas925 發表於 15-6-2015 03:19 PM
原來係咁.
因為我見旺角有D無,所以就放返低

係旺角買One Piece一定唔好幫襯格仔鋪...
信和格仔鋪十間有十一間都係流野...
一定要去幫襯信譽好既鋪頭...
FZ同組立式又唔同...
組立式多數都係萬代個鐳射貼紙...
但FZ行貨一定有...

thomas925 發表於 15-6-2015 15:38:02

小堅 發表於 15-6-2015 03:22 PM
係旺角買One Piece一定唔好幫襯格仔鋪...
信和格仔鋪十間有十一間都係流野...
一定要去幫襯信譽好既鋪 ...

收到 .
同埋組立式,POP,FZ 個D有咩分別. 見咁價差好遠

(好多都BID唔到..)

小堅 發表於 15-6-2015 15:44:52

thomas925 發表於 15-6-2015 03:38 PM
收到 .
同埋組立式,POP,FZ 個D有咩分別. 見咁價差好遠

- POP算係OP前期產品,有一段風光過,QC靚但價錢貴...
後來QC愈黎愈差,加上成日再版,同埋好大隻,所以好多師兄依家都轉玩組立式...

- 組立式價錢平,100蚊左右已經有一隻,同埋細細隻十幾CM高唔太阻地方...

- FZ算係POP後續產品,叫做按比例黎出,價錢一般...

以上全部都係不可動產品,近期OP有兩間廠出可動產品,已經出左路飛、艾斯同羅,你可以留意下...

thomas925 發表於 15-6-2015 17:44:19

小堅 發表於 15-6-2015 03:44 PM
- POP算係OP前期產品,有一段風光過,QC靚但價錢貴...
後來QC愈黎愈差,加上成日再版,同埋好大隻,所 ...

你賣ONE PIECE 個到,我好多都BID 唔到 ..

小堅 發表於 15-6-2015 20:21:45

thomas925 發表於 15-6-2015 05:44 PM
你賣ONE PIECE 個到,我好多都BID 唔到 ..

E,咁岩既...
你係老虎網問我...
你評分幾多???

thomas925 發表於 15-6-2015 21:18:39

小堅 發表於 15-6-2015 08:21 PM
E,咁岩既...
你係老虎網問我...
你評分幾多???

想BID 梅利號 千陽號 ,但係BID唔到

小堅 發表於 15-6-2015 21:32:06

thomas925 發表於 15-6-2015 09:18 PM
想BID 梅利號 千陽號 ,但係BID唔到

你係YAHOO留言畀我,我先知邊個係你...

thomas925 發表於 15-6-2015 22:44:38

小堅 發表於 15-6-2015 09:32 PM
你係YAHOO留言畀我,我先知邊個係你...

YAN個個 .            .

小堅 發表於 15-6-2015 23:06:36

thomas925 發表於 15-6-2015 10:44 PM
YAN個個 .            .

已改,可以BID...
估唔到TD咁都撞到...
頁: [1]
查看完整版本: ONE PIECE 行貨問題