eb1815 發表於 13-6-2015 19:47:59

FM 合金 個隻 VF-1 點睇

尋日係皆旺見到, 只係四牛幾, 有冇師兄買左? 質量好嗎?

mfleo2010 發表於 13-6-2015 19:53:00

變形是否需要拆件插件的?{:1_215:}

manyingoo9 發表於 13-6-2015 19:59:40

四牛幾…………:Q

地獄滾球 發表於 13-6-2015 20:37:16

我今日都買左…不過未開黎玩!

紫月葵 發表於 13-6-2015 21:22:22

http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=239685&page=1&extra=
唔好中伏,我都睇左連結中提到果個po d相,離譜得好誇張

mpp025 發表於 13-6-2015 22:34:46

的確!質量不好!如師兄想買的,要看多些報告再考慮一下吧!

chan0268 發表於 13-6-2015 23:20:58

i have bought it, disappointed for some of "ball join" too loosen and quality not very good

司馬易 發表於 14-6-2015 00:51:18

地獄滾球 發表於 13-6-2015 08:37 PM
我今日都買左…不過未開黎玩!

如果買咗 已經太遲

希望大大你嗰隻會好少少 :(

玩具熊 發表於 14-6-2015 01:54:47

原來SD版 ~質素如何

eb1815 發表於 14-6-2015 02:07:48

嘩,多謝師兄提點, 好彩冇買到。

Nu-RX93 發表於 14-6-2015 09:00:03

之前見到圖都幾鐘意,但知道價錢之後就無再諗啦!而且重要有3隻色……

nt1127 發表於 14-6-2015 12:12:18

其實有d 興趣入隻1J,可惜咁o既質素.....見佢官方微博都話發現部分產品裝工及噴油出現問題
希望到出1J 時會有改善

呂品器 發表於 14-6-2015 14:24:35

如果有買過誠造社隻第三廠,千祈唔好將個期望投射過去....

訂左未拎既師兄,可以考慮下拎唔拎...

睇得出設計係有心有野心,但production同QC完全跟唔上
頁: [1]
查看完整版本: FM 合金 個隻 VF-1 點睇