williamman00 發表於 27-4-2015 09:39:29

想問Hasbro star wars FX lightsaber是否有真假貨?

小弟最近想買把黑武士激光劍,見朋友果把紅色劍身和劍柄是不能分開的,但見Y拍有人賣寫住原裝正版可分拆,佢張照片影得好暗睇唔清楚,我send問題問一些較仔細的問題(包括係咪原裝正版)完全冇回覆過,有疑團下想係度問問各位比較熟FX lightsabet

williamman00 發表於 27-4-2015 09:44:29

條問題後面啲字出唔到,原裝正版係咪有出過劍身與劍柄可分拆的版本?市面係有假貨賣?因本人只想擁有和收藏一把原裝正版的FX黑武士激光劍,麻煩各位比較熟呢樣嘢

quincy 發表於 27-4-2015 09:57:02

我記得好似早期既係拆唔開的
後期既新版先拆得開

天涯孤客 發表於 27-4-2015 13:39:04

暫時未聽過Lightsaber有假貨,以我有限既認識,Lightsaber的確有部份可拆,部份唔得,原因係兩間唔同既公司出過,總之係個盒上會寫明。
但如果唔睇盒上既字,我就唔識分了。
希望幫到你!

cccccto 發表於 27-4-2015 13:59:11

lightsaber! 我只是玩平價現具版初哥! 應該無人會做假貨! 個市場又不大! 又要花功夫做齊FUNCTION! 成本不平!
至於你指Y拍那間舖在lightsaber及星戰附產品都有一定信譽!

不過我見外國有三廠做lightsaber!
http://www.ultrasabers.com/

jimmywatson 發表於 28-6-2024 17:45:22

Puchasing best quality star wars fx lightsaber from a reputable source is a dream for every true star wars fan!!!!

頁: [1]
查看完整版本: 想問Hasbro star wars FX lightsaber是否有真假貨?