藤原忍 發表於 9-4-2015 21:46:21

獅子座神聖衣,日本網上開訂未呀??

AMIAMI 不見的??有冇大大知道何時開訂呀?

mudwk 發表於 14-4-2015 14:40:28

藤原忍 發表於 14-4-2015 02:16 PM
什麼是cdj和ny (以上)請指教
一次過啦,全部係日本網購

ami = amiami
hlj = hobby link japan
1999 = 1999.co.jp 記得最後面加 /eng
ny = nippon yasan
cdj - cdjapan

AK30 發表於 15-4-2015 11:55:00

wingsiu 發表於 14-4-2015 10:36 PM
恭喜CHING你咁都可以入到一隻
HLJ 都已經玩完。我地D住系北美,訓醒一早就咩都冇曬,徐非第日唔返工唔訓 ...
Thank you, 今次日網幾大網站NY HLJ CD 甚至NINNIN 塞車塞到爆炸,即使入到大部人都買唔到,知情人仕話因為架仔首批block左唔比外國人買,本土優先,外國除非你識入架仔其他網站short cut再入. 我三至四點淨係入到過NY但係9600Yen冇buy icon, 直到五點15000Yen先有,CD我試過放落cart但比唔到錢!係好彩六點行點HJL見到有不過兩三分鐘後玩完。祝大大早日買到心頭好!

wingsiu 發表於 14-4-2015 22:36:15

AK30 發表於 14-4-2015 08:21 AM
Yes yes 笨大今獲决心真大,不過黃金有十二隻,先推其中一隻半隻上神枱做勢唔奇,其他就大貨, ...

恭喜CHING你咁都可以入到一隻
HLJ 都已經玩完。我地D住系北美,訓醒一早就咩都冇曬,徐非第日唔返工唔訓等到凌晨開訂:(
我覺得好出奇,講到明全球一齊同播,但D貨就得日本先有? 可能第一版跟限定就限日本本土,之後再系全球出大貨不過就冇限定parts送

阿偉~~ 發表於 13-4-2015 20:17:24

iamsamuel28 發表於 13-4-2015 20:39:16

開訂 in here:50:

M.C.W 發表於 10-4-2015 01:49:28

其實唔駛咁心急,以BANDAI既前科,就算第一水買唔到,只要有人氣總會復刻到買到為止,我反而担心佢會爛尾多D,諗真D先{:1_203:}

超港人 發表於 9-4-2015 22:37:56

薜安 發表於 10-4-2015 02:17:54

BANDAI…前科??!! =_=
隻EX雙子夠人氣啦……半次都無再版過喎……

sonicking 發表於 10-4-2015 05:15:43

薜安 發表於 10-4-2015 02:17 AM

Ex雙子有加隆版, 雙色版.{:1_235:}

denniskwong 發表於 10-4-2015 12:43:37

黃金魂我真係唔覺得需要訂.

linkchan 發表於 10-4-2015 16:34:40

初初幾隻 EX 唔訂真係要等一輪先有貨…不過后來笨呆知道EX 賣得…每每有新貨貨量都唔少,漸漸變成出街日必有現貨,而且很多時跟訂價看齊…

至于魂坑…看笨呆宣傳攻勢就知佢信心滿滿…貨量肯定唔少…唔訂都唔會無得玩…訂左咪求個安心

反正都無見到街鋪急于開訂

薜安 發表於 10-4-2015 17:55:44

仲有老番模型版tim…
係無再版之麻 {:1_203:}

him927 發表於 10-4-2015 18:17:52

床上的波兒 發表於 10-4-2015 20:23:26

估呢隻會跌到$500左右

玩具 發表於 11-4-2015 12:31:38

薜安 發表於 10-4-2015 02:17 AM

定價平到咁
真係再版會蝕啦
所以咪狂用新名義加價再出

p_lam0730 發表於 11-4-2015 14:21:32

見有鋪開訂唔使1k人加台座,但諗緊訂唔訂好,本命星座

但間野平時樣樣野都貴成倍,而且冇咩大路野,預訂野又係貴,可能標錯價都唔奇

藤原忍 發表於 11-4-2015 14:27:05

請問是那間店開訂呀??

rakuten 發表於 11-4-2015 17:13:09

再版會冇咗「初回限定」贈品㗎

ben167 發表於 11-4-2015 17:47:41

感覺似係造勢博炒...
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 獅子座神聖衣,日本網上開訂未呀??