z3050706 發表於 5-4-2015 19:34:14

魔神英雄伝 - ROBOT魂 魔界三兄弟

有沒有人買左 ?I can't find it ....

超港人 發表於 5-4-2015 23:30:44

k_dash 發表於 5-4-2015 20:33:05

呢隻我有, 係魂限嚟, 當然要訂啦...

其然年初都見有鋪有現貨, 但依家要在街鋪找真係有D難, 睇怕要去yahoo拍賣睇睇, 仲要唔會平...

z3050706 發表於 5-4-2015 20:35:00

yahoo拍賣.... I think need $1200 at least..

龍星丸 發表於 5-4-2015 23:42:01

敬請瀏覽小弟一月post:64:

http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=234321&extra=page%3D1&page=1

SCHOL 發表於 6-4-2015 00:17:53

呢隻野係街都唔係好見到~相信真係搵到返黎都唔平~

cchong420 發表於 6-4-2015 00:36:36

今日o係 in's 見到
14xx

龍星丸 發表於 6-4-2015 22:23:39

師兄我呢度覆你啦
我當時是即刻去訂的
訂價唔夠9魚

fichan 發表於 7-4-2015 08:45:35

依家真系贵好多,所以最好就系初头个阵去订

gao 發表於 7-4-2015 11:54:43

師兄如困鐘意的話,可能真係要食小小炒價,因為呢隻野魂限,但又無乜人訂,所以小貨,我8XX訂左一隻,之後出果日想買多隻都無

denniskwong 發表於 9-4-2015 11:25:10

已經唔平了......之前見到都唔多, 要買就快

地獄滾球 發表於 9-4-2015 21:48:46

其實我連有哩隻野魂shop開訂都唔知…自問日日上td架啦…

z3050706 發表於 10-4-2015 01:28:21

I finally bought it at $1,200

龍星丸 發表於 10-4-2015 06:43:40

恭喜入手!

師兄有冇跟手訂埋新星龍神丸呢

z3050706 發表於 12-4-2015 23:25:30

龍星丸 發表於 10-4-2015 06:43 AM
恭喜入手!

師兄有冇跟手訂埋新星龍神丸呢

Yes !   You ? I bought it at 1xx in Wan Chai
頁: [1] 2
查看完整版本: 魔神英雄伝 - ROBOT魂 魔界三兄弟