keithtins 發表於 10-3-2015 18:31:13

有關Ultra Act...

近日小弟發現一盒全新既Ultra Act亞古路以一個本人覺得幾抵既價格賣緊,小弟正想購買之前比朋友阻止左,佢話亞古路依加唔止呢個價,話有可能係大陸做既假貨,請問下各位大大Ultra Act係咪真係有假貨?如果有既話點先分得出?THX

超港人 發表於 10-3-2015 19:01:47

玩具Joe 發表於 10-3-2015 19:31:59

UA之前有鋪賣過D無盒貨,但未見過有亞古路……

jokeryan 發表於 10-3-2015 19:58:31

如果無盒既 有機會系廠貨…

依個世界乜都有假嫁啦… 但系UA好少有假貨…我買禁多盒
好正常
定系你朋友水你走 之後佢自己返轉頭買炸XDDD

cccccto 發表於 10-3-2015 20:23:59

亞古路是魂限ver.1 Or 普通貨ver.2

keithtins 發表於 10-3-2015 20:41:54

cccccto 發表於 10-3-2015 08:23 PM
亞古路是魂限ver.1 Or 普通貨ver.2

係V2 普通貨,隻亞古路係一位大大平放比我,全新行版$150,我都覺得有D平過頭,所以有D驚:unhappy:

keithtins 發表於 10-3-2015 20:42:59

jokeryan 發表於 10-3-2015 07:58 PM
如果無盒既 有機會系廠貨…

依個世界乜都有假嫁啦… 但系UA好少有假貨…我買禁多盒

隻亞古路係一位大大平放比我,全新行版$150,我都覺得有D平過頭,我個朋友又話可能會係假貨,搞到有D驚:unhappy:

cccccto 發表於 10-3-2015 23:25:33

keithtins 發表於 10-3-2015 08:42 PM
隻亞古路係一位大大平放比我,全新行版$150,我都覺得有D平過頭,我個朋友又話可能會係假貨,搞到有D驚:u ...

我個人覺得都信得,他是行貨即是有萬代閃貼,老番好少有閃貼, 假貨只見過皆旺有&無盒!
和只有吉田2.0之後那出過假貨!

jokeryan 發表於 11-3-2015 00:37:16

keithtins 發表於 10-3-2015 08:42 PM
隻亞古路係一位大大平放比我,全新行版$150,我都覺得有D平過頭,我個朋友又話可能會係假貨,搞到有D驚:u ...

150蚊!系米全新就吾知…但系有盒就一定有bandai 既logo貼紙

果條友系for 劈價清位既話都好正常…好多facebook群組都有禁既情況發生

btw check真D先好科水

keithtins 發表於 11-3-2015 02:54:24

cccccto 發表於 10-3-2015 11:25 PM
我個人覺得都信得,他是行貨即是有萬代閃貼,老番好少有閃貼, 假貨只見過皆旺有&無盒!
和只有吉田2.0之後 ...

唔該大大既情報{:1_235:}

keithtins 發表於 11-3-2015 02:56:44

jokeryan 發表於 11-3-2015 12:37 AM
150蚊!系米全新就吾知…但系有盒就一定有bandai 既logo貼紙

果條友系for 劈價清位既話都好正常…好 ...

唔該大大既提點{:1_220:},小弟一定會CHECK清楚,小弟都唔想比錢買舊中國炸彈:67:

BanDaiGX 發表於 11-3-2015 04:44:57

UA冇盒個D真系叫廠貨 只不過顏色可能印得唔對稱 有花 等等 :^如果價錢差好多 便買得過而出邊個D話廠:love:而出邊有盒個D貨根本就是老返 :74:

keithtins 發表於 11-3-2015 19:48:30

BanDaiGX 發表於 11-3-2015 04:44 AM
UA冇盒個D真系叫廠貨 只不過顏色可能印得唔對稱 有花 等等 如果價錢差好多 便買得過而出邊個D話廠 ...

唔該大大既提點!:77:
頁: [1]
查看完整版本: 有關Ultra Act...