kyostanley 發表於 19-2-2015 14:44:39

請問有無師兄知新年呢幾日精口口口及沽仔會開嗎?

ken_bear 發表於 20-2-2015 14:16:17

白少一 發表於 20-2-2015 08:47 AM
全年咁多個節日假期,最討厭就是過新年,好似全城宵禁/戒嚴咁,間間舖頭都唔開,食冇啖好食,玩冇嘢 ...

你放假人地唔洗放假呀 ?

白少一 發表於 20-2-2015 08:47:37

全年咁多個節日假期,最討厭就是過新年,好似全城宵禁/戒嚴咁,間間舖頭都唔開,食冇啖好食,玩冇嘢好玩,{:1_222:}

layman 發表於 19-2-2015 15:05:20

姑仔初二啟市

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

超港人 發表於 19-2-2015 18:30:50

白少一 發表於 20-2-2015 14:49:50

ken_bear 發表於 20-2-2015 02:16 PM
你放假人地唔洗放假呀 ?
阿師傅,唔會同你嘈,不過呢個世界上,有輪休呢回事。仲有,公眾假期亦不代表人人有假放,在下亦都是要上班的。

ken_bear 發表於 20-2-2015 15:06:48

白少一 發表於 20-2-2015 02:49 PM
阿師傅,唔會同你嘈,不過呢個世界上,有輪休呢回事。仲有,公眾假期亦不代表人人有假放,在下亦都是要上 ...

我亦唔係揾交嗌 , 只係我身同感受
其他假期已經全部冇得放要招呼 D 放假人
新年抖幾日都要比人 " ,&¥#¥₩※£ " ?
唔好咁啦

白少一 發表於 20-2-2015 15:26:18

ken_bear 發表於 20-2-2015 03:06 PM
我亦唔係揾交嗌 , 只係我身同感受
其他假期已經全部冇得放要招呼 D 放假人
新年抖幾日都要比人...

師兄,嗰句嘢在下不是用嚟鬧啲新年放假嘅朋友,只是舒發不快,若是有所開罪,在下願意收回並且致歉,恭喜發財,萬事勝意。:77:

mfleo2010 發表於 20-2-2015 17:09:29

精品今天的情況,深水埗區:
開放時間:
特別要注意的事項:
最後,玩得開心D。{:1_211:}
頁: [1]
查看完整版本: 請問有無師兄知新年呢幾日精口口口及沽仔會開嗎?