hkh1993 發表於 10-1-2015 18:59:11

熊貓要搬遷

現時係唔係就快玩完:time:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10407976_1590618264506654_4001594140784137943_n.jpg?oh=1a353903ecb1dd83d2ac20b0140ebfd3&oe=553179F0&__gda__=1429404999_ea585923018f45a284d6df6b4a801598

timyin 發表於 12-1-2015 09:16:09

老實講,我都唔係國寶的熟客,偶然訂下野或去開IN'S 入去轉個圈,個人覺得佢地服務態度在玩具店內講都算好好,每次問野都會解答,就算無幫襯都唔會W口W面對你

另外,話國寶賣二手貨就更加唔會信,呢D指責不要亂講,希望不是同行抹黑

小堅 發表於 12-1-2015 14:28:02

幫襯左佢咁耐,都未試過有黑面或者不禮貌事件發生...
我相信一樣野,就係你點對人,人點對你,一隻手拍唔響...
再講有邊間鋪係會成棟拎上台畀你叫你慢慢揀...
揀唔岩再拎多楝畀你...

bunnyyau 發表於 13-1-2015 18:42:40

csysimon 發表於 13-1-2015 10:46 AM
邊個買左現時點真係RIP

另外

咁希望INS轉營成功,周生X、周大X進駐,新業主發大達。

takeshi 發表於 12-1-2015 14:43:35

如果熊貓店都叫無禮貌,我覺得旺角無店係可以叫有禮貌了......我都好相信係個別事件.....

我係孤仔買過盒robot魂聖戰士....有三張膠紙....我都係第一次見,但開後QC接近完美...robot聖戰士條line QC一向好...所以...好ge應該都係好...

eddiem249 發表於 11-1-2015 12:04:52

一早話咗,現時只會變番死場,等啲強國人接完貨,想加租,就知味道。

最強玩具場? 食屎啦

san328 發表於 10-1-2015 19:50:44

最好快D搬以後就唔洗行去INS

cccccto 發表於 10-1-2015 19:55:35

同場AR都係搬去寶聲1樓

hennessylee 發表於 10-1-2015 20:42:58

次次去都係買唔到野

mythsgod 發表於 10-1-2015 20:44:34

AYXXX 發表於 10-1-2015 20:55:52

唔好意思都要講!轉去上樓鋪都係唔會好,:oh:(希望去例外)

mfleo2010 發表於 10-1-2015 21:37:54

多謝通知。{:1_208:}

蒙眼佬 發表於 10-1-2015 23:56:02

点解要搬?in's point 都冇加到租。

超港人 發表於 11-1-2015 00:25:13

layman 發表於 11-1-2015 00:29:23

AYXXX 發表於 10-1-2015 08:55 PM
唔好意思都要講!轉去上樓鋪都係唔會好,(希望去例外)

yes, 好似某昆虫鋪咁

layman 發表於 11-1-2015 00:30:28

mythsgod 發表於 10-1-2015 08:44 PM
看來 國寶 日後要多點在新開的 FB 內更新訂貨及來貨資訊, 最好列明特價品價錢, 否則未必會刻意上去逛...:43 ...

佢d所謂特價貨
我次次都買唔到
整整下我都冇刻意去佢間鋪了

bigtomm 發表於 11-1-2015 03:13:22

layman 發表於 11-1-2015 12:30 AM
佢d所謂特價貨
我次次都買唔到
整整下我都冇刻意去佢間鋪了

相同情況, 相同決定.

00_GUNDAM 發表於 11-1-2015 03:34:28

都好, 起碼同ar一齊............:42:in's兩間名舖已走........{:1_197:}

Kuuga_iwsp 發表於 11-1-2015 04:44:35

本身已對INs呢個場麻麻地,無晒玩具鋪呢個場就係咁先 ~
BTW, 國寶服務態度唔掂,舐過一次嘢後都無再幫襯,亦唔打算再幫襯 ~

mudwk 發表於 11-1-2015 10:31:13

唔止國寶同AR。果日朋友同 DickLee 傾開,佢都話要搬
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 熊貓要搬遷