蝦您波凸 發表於 4-12-2014 13:09:26

leawong 發表於 4-12-2014 12:18 PM
6魚尾太貴了,
我本來訂左但比人Cut左.

炒得起就CUT單 ?? 邊間咁賤 ??

leawong 發表於 4-12-2014 13:51:24

唔關事,我係D細鋪訂,
其實佢都係上官網訂不過遲左,所以佢鋪頭一隻都入唔到

馬仔 發表於 4-12-2014 16:43:38

leawong 發表於 4-12-2014 01:51 PM
唔關事,我係D細鋪訂,
其實佢都係上官網訂不過遲左,所以佢鋪頭一隻都入唔到

當日呢隻野根本無話早CUT單, 我經常上去魂SHOP都見到有得定.

我相信一定定到, 擺到明有得炒留起左D貨.(個人睇法)

leawong 發表於 4-12-2014 17:05:18

馬仔 發表於 4-12-2014 04:43 PM
當日呢隻野根本無話早CUT單, 我經常上去魂SHOP都見到有得定.

我相信一定定到, 擺到明有得炒留起左D貨. ...

我相信有D鋪會係咁,
不過我個Case就唔係,店主自己都7左.
自己因為想慳運費而唔自己係Bandai訂
買唔到只可以怪自己.

而家睇相當玩左,
5魚我覺得OK,而家個價我又覺得唔值

iorik 發表於 4-12-2014 17:17:17

leawong 發表於 4-12-2014 05:05 PM
我相信有D鋪會係咁,

咁睇嚟你同間舖嘅關係唔錯,照你所講佢收你免運費嘅價錢,但佢亦係經港魂訂

應該冇肉食喎。

馬仔 發表於 4-12-2014 17:36:45

leawong 發表於 4-12-2014 05:05 PM
我相信有D鋪會係咁,

聽落去唔係好合理, 店主唔通口講幫你定, 最終又無定.............:no:

destiny 發表於 4-12-2014 18:40:53

其實呢隻野真係多到水浸,港魂訂連SHIP都係5字頭。反而覺得太高大,感覺上比例有點怪。

玩具 發表於 4-12-2014 22:35:32

宇宙之王者 發表於 4-12-2014 11:36 AM
其實美版一定無問題,因為我玩過,不過你話儲的價值,一直都係日版高咁解.至於有人無訂到(多種原因,如想先睇 ...

我真係唔相信呢 D 吹出來想吹跌個價既'睇法'喇...
SDCC 限定全部都係美版添啦~
連個盒都衰過人添 (盒底)
咁憎美版...
唔好買囉...
{:1_374:}

leawong 發表於 5-12-2014 09:47:01

iorik 發表於 4-12-2014 05:17 PM
咁睇嚟你同間舖嘅關係唔錯,照你所講佢收你免運費嘅價錢,但佢亦係經港魂訂

應該冇 ...

我睇佢都真係無乜肉食,
當然比起D大集團,佢都係貴幾草至一魚不等,一件貨食得一百幾十.
成日好驚佢突然做唔住架.

Sorry我唔係果D算死草人,貴十蚊都好似比人殺全家咁.,比佢賺少少我又唔Mind.

一黎想支持下小店,二黎佢近我做野既地方,出去拎野好方便,三黎我訂野係唔駛落訂金的.

佢點訂D貨我唔會深究啦,今次係小意外,亦都無諗過去問到篤.買唔到一件半件玩具真係唔會死的.要怪就怪Bandai囉.

小堅 發表於 5-12-2014 10:02:26

leawong 發表於 5-12-2014 09:47 AM
我睇佢都真係無乜肉食,
當然比起D大集團,佢都係貴幾草至一魚不等,一件貨食得一百幾十.
成日好驚佢突然 ...

我覺得如果通販既話,你就可以話怪笨大...
但魂限既話,人地畀足時間你去訂,又唔係一開即秒殺個D...
正路就一定訂到...

sonicking 發表於 5-12-2014 10:12:31

玩具 發表於 4-12-2014 10:35 PM
我真係唔相信呢 D 吹出來想吹跌個價既'睇法'喇...
SDCC 限定全部都係美版添啦~
連個盒都衰過人添 (盒底 ...

美版有什麼問題???我住在美國, 常常買美版...

玩具 發表於 5-12-2014 10:17:26

sonicking 發表於 5-12-2014 10:12 AM
美版有什麼問題???我住在美國, 常常買美版...

疑似有可能有上面位巴打所講的潛在問題... 其實我唔認同的... 哈哈哈

leawong 發表於 5-12-2014 10:44:05

我都諗緊美版...

不過又要留$買水瓶

iorik 發表於 5-12-2014 10:57:06

leawong 發表於 5-12-2014 09:47 AM
我睇佢都真係無乜肉食,
成日好驚佢突然 ...

明白,搵邊間訂都有好多誘因,一向合作得幾好當然都搵返嗰間訂。

如果慣常係集齊數量截之前上港魂㩒掣,咁布洛尼提早截訂就正好斷米路。

真係要留貨嚟炒先心熄?!

御手洗洁 發表於 5-12-2014 13:21:25

請問旺孤係咪肯定到貨?早幾日打去問佢先話過兩日…要直接踩上去拎?
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: SHF 龍珠 布洛尼 孤仔有貨了