frankie 發表於 30-11-2014 22:38:11

邊度買Bandai 大王者 , 六神合體合金會平 d ?

見依家6算...請問各位邊度買Bandai 大王者 , 六神合體合金會平 d ? 係咪Yahoo ?
自從西洋菜街宇宙船搬左 , 唔知邊度揾好...2手都ok

先謝過

hksun0921 發表於 1-12-2014 00:57:56

那裡不用舖租那裡平..

frankie 發表於 2-12-2014 21:15:05

hksun0921 發表於 1-12-2014 12:57 AM
那裡不用舖租那裡平..

thank you..........

超港人 發表於 3-12-2014 12:31:34

呂奉先 發表於 3-12-2014 12:55:47

樓主有無聽過刻舟求劍哩個成語?
舖頭以前高價入,現在如何平售呢!
除非今時今日再版啦。

可變戰士 發表於 3-12-2014 15:36:38

依家6算啫! 但你有無諗大王者出嗰陣唔知幾算喎? 同埋大王者依家個價都唔算好貴囉! :58:

大王者 , 六神合體以合魂嚟講, 都係買得過! {:1_377:}

frankie 發表於 3-12-2014 21:48:44

超港人 發表於 3-12-2014 12:31 PM
六神之前再版樓主都唔入而家至黎追...
六神啱啱出果陣好多人都話件野無黑線 , 果陣我長時間失業叫啱啱揾倒份人工好奀嘅工 , 咁咪唔誝lor......

frankie 發表於 3-12-2014 21:53:06

呂奉先 發表於 3-12-2014 12:55 PM
樓主有無聽過刻舟求劍哩個成語?
舖頭以前高價入,現在如何平售呢!
除非今時今日再版啦。

因為成十算所以一直無買 , 我其實好少買合金 , 玩模型多..

but 我所知係啱啱出無耐果陣 , 有d店要找數平賣 ...

frankie 發表於 3-12-2014 21:57:51

可變戰士 發表於 3-12-2014 03:36 PM
依家6算啫! 但你有無諗大王者出嗰陣唔知幾算喎? 同埋大王者依家個價都唔算好貴囉!

果陣大王者成2400 ! 十算 ! 我本打算2000 -2200就殺 , 後來死左條心 . 無再留意 , 後來先知1200都有......

見行版1500-1850 ,都想一入做自己生日禮物 , 點知俾公司借d兒裁員 !!

不過我啱啱又揾倒份人工高好多d嘅工 , 咁咪........

份工唔易做 , 不過人工高d , ot 都happy d ...

多謝以上咁多位巴打回覆...

可變戰士 發表於 3-12-2014 22:31:42

frankie 發表於 3-12-2014 09:57 PM
果陣大王者成2400 ! 十算 ! 我本打算2000 -2200就殺 , 後來死左條心 . 無再留意 , 後來先知1200都有..... ...

我上年買過2盒大王者日版, 自己買嗰盒用咗15魚中, 幫我個fd買用咗14魚! 我個fd真好好彩! {:1_208:}

frankie 發表於 3-12-2014 23:07:11

可變戰士 發表於 3-12-2014 10:31 PM
我上年買過2盒大王者日版, 自己買嗰盒用咗15魚中, 幫我個fd買用咗14魚! 我個fd真好好 ...
恭喜 ! 可惜我從來冇呢d friend ....
一開始主要原因係十算 , 其次係我唔多中意2號機 , 為左変形後比例美觀 , 2號機無法子身形修長...為左"变形先決" , 少不免牺牲 .

遊俠 發表於 6-12-2014 11:49:26

frankie 發表於 3-12-2014 09:53 PM
因為成十算所以一直無買 , 我其實好少買合金 , 玩模型多..

but 我所知係啱啱出無耐果 ...

或者你可留意吓今個月隻勇者王

frankie 發表於 6-12-2014 14:12:52

遊俠 發表於 6-12-2014 11:49 AM
或者你可留意吓今個月隻勇者王

Thank you 遊俠.........

frankie 發表於 10-12-2014 23:00:47

終於買左盒大王者 , 遲就遲左d (轉眼兩年....)http://blog.roodo.com/onion_club/8f337f1c.gif

其實二手(玩過嘅)我都無所謂 , 不過我頂晒籠肯出1400, 丫烏二手(玩過嘅)都要1450, 1550成交 , 買盒新嘅都係爭1 ~ 2條紅衫魚 ,
咁買盒新嘅重好過啦 ! 考慮左一個訓覺嘅晚上 , 第二朝起身落必 , 1650殺佢 (定殺我? )

今晚點齊晒parts 楝起3件野 , 過幾日先合體 , 不嬲中意3部机械人多過大王者 . 好少買/玩超合金

gameboyboy2004 發表於 10-12-2014 23:24:30

frankie 發表於 10-12-2014 11:00 PM
終於買左盒大王者 , 遲就遲左d (轉眼兩年....)

其實二手(玩過嘅)我都無所謂 , 不過我頂晒籠肯出14 ...

我想我應該係buy最平個個. 前年九展buy 日版1200
頁: [1] 2
查看完整版本: 邊度買Bandai 大王者 , 六神合體合金會平 d ?