玩具Kenny 發表於 29-11-2014 00:49:39

野性之証扭蛋 (交換完成)

黃埔/尖咀東, 紅磡港鐵/尖咀港鐵 交收

(交換完成)

玩具Kenny 發表於 3-12-2014 14:15:54

交換                                                                                                                                                                                                                  .

trumanso 發表於 3-12-2014 20:59:27

河馬,猩猩我都有~!換你兩隻貓~!!

玩具Kenny 發表於 3-12-2014 21:39:54

trumanso 發表於 3-12-2014 08:59 PM
河馬,猩猩我都有~!換你兩隻貓~!!

我星期五出開油麻地旺角, 你方唔方便呢? Thx

trumanso 發表於 3-12-2014 22:16:11

我住西營盤,啱啱星期五放假,屋企整鋁窗,或者帶定返公司啦~!
你聽日可唔可以過過旺角唔出閘~!?

玩具Kenny 發表於 3-12-2014 22:22:33

trumanso 發表於 3-12-2014 10:16 PM
我住西營盤,啱啱星期五放假,屋企整鋁窗,或者帶定返公司啦~!
你聽日可唔可以過過旺角唔出閘~!?

我天日時間比較趕應該唔得, 雖然我都去旺角但坐東鐵~
我放係公司先, 大家PM留個電話再約~
Thx~
頁: [1]
查看完整版本: 野性之証扭蛋 (交換完成)