carton1216 發表於 27-11-2014 00:49:15

SHF博羅連

我係當日訂唔切要衝現既人
請問而家出面邊度有現貨?大約幾錢?

我今日問過 子瓜 主,佢話未番,亦將無現貨發售
少左個希望,唔知仲有邊度有呢?

霸氣膠 發表於 28-11-2014 21:14:09

今日幫人問過,聽日先返貨

mudwk 發表於 28-11-2014 01:26:28

見係魂限又鍾意點解唔訂? 諗唔明 X 2

超港人 發表於 27-11-2014 09:54:38

felixchi 發表於 27-11-2014 10:18:38

try yxhoo, many stocks.

宇宙之王者 發表於 27-11-2014 10:36:42

記得當時感覺好似都係無咩人訂咁....好耐先截訂! 宜家現貨我諗最直接係Y網,但我估都要比多一舊水先買到.

yugi 發表於 27-11-2014 10:42:38

宇宙之王者 發表於 27-11-2014 10:36 AM
記得當時感覺好似都係無咩人訂咁....好耐先截訂! 宜家現貨我諗最直接係Y網,但我估都要比多一舊水先買到.

魂shop不嬲都係跟官魂日期咁上下先截

carton1216 發表於 27-11-2014 11:06:24

八月個陣呢隻野好似早左兩星期到截, 明明同期商品都未截 :cool:

yugi 發表於 27-11-2014 11:07:40

carton1216 發表於 27-11-2014 11:06 AM
八月個陣呢隻野好似早左兩星期到截, 明明同期商品都未截

正常, 唔早d截計好數要order幾多點得

宇宙之王者 發表於 27-11-2014 11:26:27

yugi 發表於 27-11-2014 11:07 AM
正常, 唔早d截計好數要order幾多點得

係囉....有心訂其實唔會太炆水訂的,落訂又唔係貴,而且一般魂SHOP截訂出面仲會搵到鋪訂, 所以話訂唔到呢.....我都唔知仲有咩想補充啦~:sleep:

kinis 發表於 27-11-2014 11:35:18

宇宙之王者 發表於 27-11-2014 11:26 AM
係囉....有心訂其實唔會太炆水訂的,落訂又唔係貴,而且一般魂SHOP截訂出面仲會搵到鋪訂, 所以話訂唔到呢.. ...

仲有一樣係呢隻當時訂, 魂shop 同大部份舖差距只係二到三十蚊, 主要係邊到慳到果四十蚊運費, 好多人猶豫
如果無訂的話, 如果比原價高一魚我覺得依家應該出手, 依家俾多一魚好過一年後俾多十魚

carton1216 發表於 27-11-2014 11:43:48

經一事,蔡一智
今次的確做錯哂決定:unhappy:

宇宙之王者 發表於 27-11-2014 12:18:36

carton1216 發表於 27-11-2014 11:43 AM
經一事,蔡一智
今次的確做錯哂決定

買玩具啫....又唔好講到咁嚴重,我以前都經常係咁,所以限定會先訂,普通版等現貨,現貨即日炒起,當玩少隻.講番隻野,你快D上Y網買,隻野評價好似幾超預期,個價向上機會大過向下.

Kururu 發表於 27-11-2014 13:52:14

delete…………'''

denniskwong 發表於 27-11-2014 16:00:35

我都有d後悔冇訂~~~~~~~~~

Sonic817 發表於 28-11-2014 01:05:49

頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: SHF博羅連