sonicking 發表於 23-11-2014 23:55:03

hitsu 發表於 23-11-2014 03:09 PM
睇番魂web,有可能並非純再販,或似重高MKII咁改少少變相加價......

Where do you see this on 魂web?

熱狗OO 發表於 24-11-2014 00:39:53

日圓咁樣跌法有得諗

與MB 00七劍同一時期出, 當時被譽為最佳RX78的完成品

熱狗OO 發表於 24-11-2014 00:42:21

alien133 發表於 22-11-2014 10:47 AM
動畫版78造型都未落實,打算買呢隻追動畫0既話有D搏唔過,馬沙隻紅渣2改設定就有版睇0勒......比較適合追 ...

算喇我都唔會CARE佢究竟點拚先岩漫畫造型

總之我呢D無完全睇晒漫畫的買入後只會拚番我覺得最似的TV版形象出黎 (eg: 我唔會反盾放)

兜甲ToysTV 發表於 24-11-2014 16:02:16

當年超想要的怨念物,不過希望紅色小嘴能另外設計,用塗得都會歪....

純白騎士姬Saber 發表於 25-11-2014 11:06:40

想要ka版呀連fighter套裝但又唔想高追...舊嘢!

再販e隻仲好啦

stonekeung01 發表於 25-11-2014 16:10:44

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1724249_10205565852929268_3084990690374520157_n.jpg?oh=e19a39a26773056684425be3e8ca8eef&oe=55160DCB&__gda__=1423306364_27171391fc13c71b5fb81eb6bd0c3845

再販有新包裝,笨大仲將佢歸入新商品而非再販名單內

hitsu 發表於 25-11-2014 16:32:19

予左佢新packing標高價,但都係要乖乖比錢{:2_264:}

AK30 發表於 25-11-2014 16:33:48

Oh....same product but mark higher price......

MilkyGoGo 發表於 25-11-2014 19:05:48

我記得第一版個盒Bandai話係"初回版"~

所以我都留低咗一個盒作紀念用.

家吓最驚佢改過個頭同咀再出, 又要入三隻就大鑊囉......

humanspider 發表於 25-11-2014 20:33:38

如果MB 7劍再販, 應該都會用呢種方法

可變戰士 發表於 25-11-2014 20:51:42

買喇! 買喇! ............. :love:

Keroro軍曹 發表於 25-11-2014 23:43:12

機會黎啦!:$
之前因樣衰無入:p

司馬易 發表於 26-11-2014 01:24:28

重以為無機會 破鏡重圓 :x

d713245 發表於 26-11-2014 01:30:26

又要課水        您的JJ長度不符合要求。

fktuen 發表於 26-11-2014 11:29:16

又要課水 x 2 !!!!!! :78:
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 2015年4月 GFFMC RX78-02 GUNDAM THE ORIGIN[Re:PACKAGE](官圖P3)