bin 發表於 25-11-2014 18:16:48

ZeroCool 發表於 25-11-2014 06:01 PM
急玩又不介意高追, 可以去 in's 睇睇, 睇日本都唔少貨, yen 咁低水, 遲 d 應該有平貨執
系啦。同意!系日本兑番港幣先賣緊約10鱼. 系香港在12魚以下才合理價. 而且遲D多一個月系日本再跌價, 香港又可能見10魚價

bin 發表於 25-11-2014 20:33:59

ZeroCool 發表於 25-11-2014 06:01 PM
急玩又不介意高追, 可以去 in's 睇睇, 睇日本都唔少貨, yen 咁低水, 遲 d 應該有平貨執

隻YF-25, D人都話少货. 由14xx最近竟見8魚8的低價:Q

bin 發表於 25-11-2014 20:35:04

隻YF-25, D人都話少货. 由14xx最近竟見8魚8的低價:Q

可變戰士 發表於 25-11-2014 20:49:02

希望大家都可以靚價買, 我就唔等了! 買咗就算! {:1_377:}

fTmxM 發表於 25-11-2014 20:50:36

bin

fTmxM 發表於 25-11-2014 20:51:45

bin

弄內洋太 發表於 25-11-2014 21:54:19

:78:隻yf-30我等到個價回落後才入,結果唔洗十五魚帶返屋企.

fTmxM 發表於 26-11-2014 00:34:08

超港人 發表於 25-11-2014 12:40 PM
15魚都未算貴
見過有人18魚都追...

你講緊vf-25還是yf-30?我系15魚買yf-30.........{:1_206:}

mudwk 發表於 26-11-2014 02:10:30

12年買左第一版訂埋重甲既路過......

唔係嘛?再版都炒?咁副甲駛唔駛二千?

fTmxM 發表於 26-11-2014 02:54:21

mudwk 發表於 26-11-2014 02:10 AM
12年買左第一版訂埋重甲既路過......

唔係嘛?再版都炒?咁副甲駛唔駛二千?

喂,唔好系度嗮命wor{:1_213:}{:1_374:}

AK30 發表於 26-11-2014 04:33:26

NY order 14 fishes

超港人 發表於 26-11-2014 07:38:38

bin 發表於 26-11-2014 09:03:09

fTmxM 發表於 26-11-2014 12:34 AM
你講緊vf-25還是yf-30?我系15魚買yf-30.........

sorry, YF-25 ar!

AK30 發表於 26-11-2014 09:19:53

NY又黎VF 25S!!!!!

whitedol 發表於 26-11-2014 09:35:21

bin 發表於 25-11-2014 05:30 PM
ching, 我諗遲d又有貨了,日本也越來越多了

thanks ching! depends on chance la!maybe need to wait for the third reissue...
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: 超合金VF-25S再販