lastblade 發表於 18-11-2014 23:41:28

祖國版冥鬥士一問

起淘寶見到一D祖國版冥鬥士,白銀聖鬥士不可動figure,有冇大大買過? 同神話應該係同一scale
玩唔玩得過呢? 想同神話一齊擺,因為呢D二三線角色應該唔會有神話版出

asaleong 發表於 19-11-2014 02:34:55

樂創出的仿EX模型就知道,不過都係出左星矢同一堆黃金聖鬥士

wingjapan123 發表於 19-11-2014 08:41:03

你講的係咪硬膠的一個!!做場景的。。。。如果你唔係要求高!得個似就可以買!

yugi 發表於 19-11-2014 09:23:07

借問聲不可動點先為之玩唔玩得過:(

lastblade 發表於 19-11-2014 10:05:46

明白,其實係見到呢幅圖同神話一齊擺好似又唔錯,要求唔太高,係怕實物太邪神,
因為天角星、天罪星、天醜星呢D神話會出既機會好微

http://gd2.alicdn.com/imgextra/i2/35300362/TB2gxKBXVXXXXcJXXXXXXXXXXXX-35300362.jpg

Lau 發表於 19-11-2014 11:58:07

lastblade 發表於 19-11-2014 10:05 AM
明白,其實係見到呢幅圖同神話一齊擺好似又唔錯,要求唔太高,係怕實物太邪神,
因為天角星、天罪星、天醜 ...

就咁睇圖,質數好像不太好...

wingjapan123 發表於 19-11-2014 16:59:52

lastblade 發表於 19-11-2014 10:05 AM
因為天角星、天罪星、天醜 ...

用來滿足自己係可以!其實你都知!如果你現在翻看一次出的神話佢的膠都開始有變質!呢點國貨你用來放一年也可以
頁: [1]
查看完整版本: 祖國版冥鬥士一問