haha19880311 發表於 9-11-2014 17:09:42

請問香港那裡還有MP04 柯柏文(日版)賣?

如題, 請問MP04 柯柏文(日版), 全新不是中古的,
現在香港還可以在那裡找到?
現在價格大約是多少?
日本容易可以找到嗎?

謝謝!

csysimon 發表於 10-11-2014 15:06:25

我之前係hobby 買左一隻全新mp 01l
39魚
佢有二隻, 個老世話係日本拿返黎, 貼紙未開

同佢吹左陣水, 我話之前幾個月去日本見到mp 01 二手 15000 yen 無入, 好後悔, 佢話咁平點解唔入:50:

跟住過多一排, 第二隻mp 01l都唔見左了

呢到同hobby老世都話 mp 01l 唔會再返, l=last

講返mp 04 之前係頑仔 見到有, 36魚, 不過賣左

csysimon 發表於 10-11-2014 15:09:13

頑仔果隻講明開個盒, 但未玩過
36魚:35:

chuboy 發表於 11-11-2014 08:56:41

MP10有無興趣???

haha19880311 發表於 11-11-2014 10:22:15

csysimon 發表於 10-11-2014 03:06 PM
我之前係hobby 買左一隻全新mp 01l
39魚
佢有二隻, 個老世話係日本拿返黎, 貼紙未開

唔該晒師兄先!不過我諗我都係想要埋貨櫃,聽聞mp01 有第三方出貨櫃,大大知唔知質素如何?謝謝!

haha19880311 發表於 11-11-2014 10:23:52

大大,請問hobby 同頑仔在那?可否pm 地址?謝謝!

haha19880311 發表於 11-11-2014 10:25:08

chuboy 發表於 11-11-2014 08:56 AM
MP10有無興趣???

唔該晒看師兄,但mp10 我覺得真是不是太靚....所以冇咩興趣...

chuboy 發表於 11-11-2014 10:37:24

haha19880311 發表於 11-11-2014 10:25 AM
唔該晒看師兄,但mp10 我覺得真是不是太靚....所以冇咩興趣...

我有MP01L同MP10
唔理貨櫃, 我自己覺得呢....

MP10頭雕係柯柏文裡面數一數二好
身體線條靚, 胸肌腹肌型爆, 易擺靚pose
對手對比MP01係好粗~~點粗法? 就係MP10隻手同MP01差唔多粗!!!!!
同埋呢隻野無乜重量

MP01/04重量十足, 仲有大量齒輪關節, 好有超合金feel
缺點係玩完MP10一排, 會覺得呢隻身體感覺上大下細
亦都可能因為咁樣, 比較難擺靚pose
同埋頭雕比MP10差太遠, 我一直都想有人整個MP10咁款o既頭放落MP01度, 但係無....

我o既建議係.....兩隻都買:p

gundamgundam123 發表於 11-11-2014 11:32:35

haha19880311 發表於 11-11-2014 10:22 AM
唔該晒師兄先!不過我諗我都係想要埋貨櫃,聽聞mp01 有第三方出貨櫃,大大知唔知質素如何?謝謝!

i have mp 4,,,盒開過check是否齊件,,全新連鐵線未開, 靚仔

EBHK 發表於 11-11-2014 15:30:02

MP10最成功係架貨車型好靚,靚過MP04,人型就MP04靚D。

csysimon 發表於 11-11-2014 16:16:37

HOBBY 係信和三樓, 要搭LIFT

頑仔係HOBBY對面:43:

奇怪無人答你

csysimon 發表於 11-11-2014 16:19:21

CHECK MESSAGE......

haha19880311 發表於 11-11-2014 21:17:06

chuboy 發表於 11-11-2014 10:37 AM
我有MP01L同MP10
唔理貨櫃, 我自己覺得呢....

分析得很詳盡,謝謝大大!

haha19880311 發表於 11-11-2014 21:19:35

上面的其他大大亦都唔該晒!我會好好考慮買mp幾架啦!^_^
另外pm了我的師兄,我冇權限回pm,在此唔該埋你!^^

csysimon 發表於 12-11-2014 08:44:58

之前HOBBY 賣MP 10美版WOR
頁: [1] 2
查看完整版本: 請問香港那裡還有MP04 柯柏文(日版)賣?