asaleong 發表於 22-11-2014 00:44:38

點解咁多人星期五吾使番工架,不過睇D師兄迫得禁辛苦,自問無毅力:54:

玩具大亨 發表於 22-11-2014 00:45:00

點解唔試吓派時段飛仔分吓流!D人唔洗喺後樓梯排咁久呀!

司馬易 發表於 22-11-2014 01:18:09

等佢開完倉......D水浸貨搬返落鋪,再去睇都唔遲 :78:

simpsons 發表於 22-11-2014 02:12:10

G7平過批發???IN'S都要去入貨??

另問一下HG GP03D多少錢?

simpsons 發表於 22-11-2014 02:14:50

denniskwong 發表於 14-11-2014 03:02 PM
我都係....2011年b記開倉, 買左3合 mg高達, 冇郁過
咁證明我地都買左d本身就唔會玩既野

排餐死狗屎垃圾都攞D走先順嘛~~~所以反而咗D根本唔打算買D野

真中淳平 發表於 22-11-2014 02:17:43

1點9排到5點幾先入到場:Q

又冇晒G7

基於冇理由排左咁多個鐘空手而回既情況下, 買左隻PG 渣古 (反正呢排失業搵D野攪下)

以後再有呢D活動唔駛預我

BTW, 我少玩模型, 我見好多人掃模掃得好開心,4-5盒咁買

真係平左好多咩:what:

mj23 發表於 22-11-2014 02:43:10

umg 發表於 21-11-2014 11:11 PM
師兄我同你一樣好無奈...由2點到街上龍尾排隊直至5點幾才入到去只買了2只ex+1只模型...

見到龍尾喺街上仲排? 就算上到去都唔俾人掃晒好嘢

麵包超人 發表於 22-11-2014 06:03:29

都痴根架!排幾粒鍾d人仲起到排為平一百幾十??
十三樓企樓梯排到落地下入面又焗又熱,有細路排到頭暈走左,小弟都頂唔
順排左廿分鐘就走了!真係要上到去鋪入面嘅師兄摯敬!!
之後出了現時點!見那班現時黨在開倉掃嘅貨已經上架!
最後買左SR合金四漁比開倉貴十雞,G7十漁,比幾十雞佢地賺唔洗排
到暈起返到啦!!

asaleong 發表於 22-11-2014 09:44:31

麵包超人 發表於 22-11-2014 06:03 AM
十三樓企樓梯排到落地下入面又焗又熱,有細路排到頭暈走 ...

{:1_377:}除笨有精

kinux 發表於 22-11-2014 10:09:29

今日22號 朝早10:00 排隊 排到7樓半8樓

宇宙之王者 發表於 22-11-2014 10:25:20

G7 出面都見一千多幾魚啦~ 如果咁遠水路排半個鐘都OK,幾個鐘就真係"官人你要" ! 唔洗攪到自己時薪咁低仲攞苦黎辛卦!?{:1_217:}

wilson3a10 發表於 22-11-2014 10:52:21

我想問走火梯俾你咁排架? 13樓落到地下

kinux 發表於 22-11-2014 10:55:51

非正式統計 今日11點開 排尾應該到地下

dbling 發表於 22-11-2014 11:05:27

我住隔離街,本身頭先想十點半去睇,不過FB消息話排到去八樓,我都係爬返上床再瞓過算
同埋現場有人話坐地起價

redfish 發表於 22-11-2014 12:22:46

麵包超人 發表於 22-11-2014 06:03 AM
十三樓企樓梯排到落地下入面又焗又熱,有細路排到頭暈走 ...

大大排左廿分鐘都算勁, 昨天見條樓梯焗到爆, 心知一定頂唔順, 已經立即放棄.
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11
查看完整版本: 米青口口口話21-25開倉