Pazu 發表於 19-11-2014 22:26:46

zero-lam 發表於 19-11-2014 10:08 PM
...............
以為三舊水係成set........

係套甲貴過隻主體, 所以我都放棄了.....

ladiesman217 發表於 21-11-2014 10:46:12

三方個口可以開到要幾大有幾大

wayinc 發表於 23-11-2014 00:40:57

今日入咗一套,買之前都掙扎咗陣,三魚幾得幾件parts,但玩落正到不得了
本身走佬文車Mode已經好classic
人型換完個頭,然後將膊頭支炮拆出嚟裝上對翼
本身膊頭個位裝返兩支煙通,成浸G1味出晒嚟!
如果兩支長槍可以好似wing zero咁二合一就仲正

Keroro軍曹 發表於 24-11-2014 22:44:22

wayinc 發表於 23-11-2014 12:40 AM
今日入咗一套,買之前都掙扎咗陣,三魚幾得幾件parts,但玩落正到不得了
本身走佬文車Mode已 ...

三方貨品係貴,但給你正廠俾唔到你既驚喜!
如果是喜歡就覺得值

可變戰士 發表於 24-11-2014 23:37:00

好老實講我為咗套甲先買文哥咋! 無套甲我一定唔買! {:1_220:}

仲高追埋隻限定黑文........{:1_373:}

http://i1293.photobucket.com/albums/b598/teddy1122lau/20141117_235309-1_zps8kpj5tsf.jpg

Keroro軍曹 發表於 25-11-2014 01:02:22

可變戰士 發表於 24-11-2014 11:37 PM
好老實講我為咗套甲先買文哥咋! 無套甲我一定唔買!

仲高追埋隻限定黑文........{:1_373 ...

買美版配這甲係最抵組合:77:

可變戰士 發表於 25-11-2014 20:47:55

Keroro軍曹 發表於 25-11-2014 01:02 AM
買美版配這甲係最抵組合

我反而覺得美版襯啲! 唔鐘意灰色腳板! {:1_377:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 走佬文變身超神 DX9 AMOR SET