可變戰士 發表於 2-11-2014 00:31:53

mythsgod 發表於 2-11-2014 12:13 AM
RAY 文師兄的 MP 老變系列比較齊, 所以列表比較方便 , 晚上看到 AR 的 TW 鋼鎖 已經開訂了, 師兄 你 ...

簡直係.........老變盡在佢手. :$

天日人哋休息, 過幾日先..... 謝謝! :77:

tolete 發表於 2-11-2014 15:23:40

MP系列係老變擁躉必須收藏的玩具!:love:{:1_208:}

貪錢怪 發表於 2-11-2014 15:44:27

tolete 發表於 2-11-2014 03:23 PM
MP系列係老變擁躉必須收藏的玩具!

沒錯,我也認同
但價錢就不是普羅大眾能接受

tolete 發表於 2-11-2014 19:59:29

貪錢怪 發表於 2-11-2014 03:44 PM
沒錯,我也認同
但價錢就不是普羅大眾能接受

宜家算平返D啦,以前買重貴啊!

可變戰士 發表於 2-11-2014 20:52:31

tolete 發表於 2-11-2014 03:23 PM
MP系列係老變擁躉必須收藏的玩具!

我覺得ok先買, 唔會隻隻都買! :36:

買埋eva文, 大黃蜂, 史達, mp該收手了! :73:

tolete 發表於 2-11-2014 21:13:13

可變戰士 發表於 2-11-2014 08:52 PM
我覺得ok先買, 唔會隻隻都買!

戰士兄我都等緊大黃蜂同史達,馬格斯冇訂!{:1_208:}

可變戰士 發表於 2-11-2014 21:24:49

tolete 發表於 2-11-2014 09:13 PM
戰士兄我都等緊大黃蜂同史達,馬格斯冇訂!

馬格斯麻麻地我都無訂, 求其有大黃蜂陪文哥算! :77:

tolete 發表於 2-11-2014 22:10:22

可變戰士 發表於 2-11-2014 09:24 PM
馬格斯麻麻地我都無訂, 求其有大黃蜂陪文哥算!

MP系列最大問題係盒大,冇地方放,馬格斯可能平價先入啦!

可變戰士 發表於 3-11-2014 00:00:35

tolete 發表於 2-11-2014 10:10 PM
MP系列最大問題係盒大,冇地方放,馬格斯可能平價先入啦!

馬格斯一定大盒喇! 不過無得獨立變型, 相信我插水都應該唔會入! :78:

chiman0123 發表於 3-11-2014 11:21:35

貪錢怪 發表於 1-11-2014 05:03 PM
不要再這樣吧,我的荷包快沒水了
歡迎光臨變形兵x2
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10347539_10205509799251199_7864560691159432443_n.jpg?oh=5f3637c176162e5b7686ed6180377684&oe=54E0CAD3
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/1391720_10205509799651209_1717425126462565151_n.jpg?oh=1c3fe7c2a2e2b0be6070a23264dbc52c&oe=54ECBC7E&__gda__=1424027381_85cb4fa13a5d6330c5318129465938d7
全部都係後追~~跟住到星星叫兄弟大集合:70:

貪錢怪 發表於 3-11-2014 12:45:34

chiman0123 發表於 3-11-2014 11:21 AM
歡迎光臨變形兵x2

:handshake::handshake::handshake:

csysimon 發表於 3-11-2014 14:16:07

C兄MP 01 在HOBBY買?

csysimon 發表於 3-11-2014 14:19:00

HOBBY 果時返左二隻MP 01

我買左隻

跟住得返一台

唔通係你:DD

chiman0123 發表於 3-11-2014 14:26:00

csysimon 發表於 3-11-2014 02:19 PM
HOBBY 果時返左二隻MP 01

我買左隻

唔係~~HOBBY個隻買唔起:44:
呢隻係2手收番黎,個價就:he::he::he::he:
HOBBY半隻價錢

入面好新,感覺上手無玩過~~就算玩maybe都係影完相就入番盒~!!
但呢個價我已經無要求了~~:78:

csysimon 發表於 3-11-2014 14:37:02

真係抵:handshake:

我有FD出年去日本, 都同佢講明
20000YEN 同我即敗一台二手MP 01

不要問我, 我會比返錢佢
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 請問各位師兄邊到有得訂日版mp10