mythsgod 發表於 25-10-2014 19:03:42

BoAkawaii 發表於 25-10-2014 21:20:21

mythsgod 發表於 25-10-2014 07:03 PM
今天 蘇老闆 有沒有砌新的嘆息之牆呢?

有呀, 今日又有一堆嘆息之牆, 蘇老闆加咗兩次貨, 我走時仍然係一堆嘆息之牆~

我發覺呢批MP10個個左邊胸嘅銀色件, D銀色都上到一笪笪, 仲要係相同位置一笪笪, 應該係通病了:38:

chiman0123 發表於 25-10-2014 22:51:57

可變戰士 發表於 25-10-2014 11:19 AM
我未試過叫佢開單, 我咁樣衰應該實認得我呱!

可變兄,你隻劍龍d電鍍有無好多一點點??我今日買個隻有,仲係個龍頭到~><~我想知係批貨係咁,定中獎!!

可變戰士 發表於 25-10-2014 23:07:24

chiman0123 發表於 25-10-2014 10:51 PM
可變兄,你隻劍龍d電鍍有無好多一點點??我今日買個隻有,仲係個龍頭到~>

http://i1293.photobucket.com/albums/b598/teddy1122lau/20141025_230022-1_zpsqvlsvwjw.jpg

我嗰隻龍頭還好, 無發現有! 不過喺啲背"祺"一兩塊電鍍都有少少一點點, 但數量唔多!

你問下俾唔俾換呀?{:1_197:}

csysimon 發表於 25-10-2014 23:21:50

今日去左米青
見呢隻一魚六草買左

http://gigaplus.makeshop.jp/ehobbyshop/shopimages/1_002024000120.jpg

BoAkawaii 發表於 26-10-2014 13:28:18

尋日買MP-10,缺件,左胸欠倒後鏡

mythsgod 發表於 26-10-2014 13:41:51

BoAkawaii 發表於 26-10-2014 14:07:45

mythsgod 發表於 26-10-2014 01:41 PM
欠倒後鏡!! 快致電 蘇老闆 吧!

如果Facebook留言比佢,會回覆我嗎?

BoAkawaii 發表於 26-10-2014 14:09:18

我盒MP10未開封,欠倒後鏡有得換嗎?

mythsgod 發表於 26-10-2014 14:12:21

可變戰士 發表於 26-10-2014 14:16:26

人家今日休息, 可能明天先回覆!

BoAkawaii 發表於 26-10-2014 18:46:10

mythsgod 發表於 26-10-2014 02:12 PM
Fb 留言會回覆的!!

明天才留言給蘇老闆吧,今天佢都休息。

BoAkawaii 發表於 26-10-2014 18:47:16

可變戰士 發表於 26-10-2014 02:16 PM
人家今日休息, 可能明天先回覆!

謝謝Ching,明天先留言比蘇老闆,佢休息無謂打擾。

csysimon 發表於 26-10-2014 20:27:07

好客人{:1_211:}

BoAkawaii 發表於 26-10-2014 21:57:13

csysimon 發表於 26-10-2014 08:27 PM
好客人

希望蘇老闆可以換另一盒, 買果陣只係揀盒上色好D, 個胸有舊透明膠笠吸住, 返到屋企先睇到冇咗塊倒後鏡 {:1_236:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: MP-14 ALERT 再販(非日版) 已返貨