gumdum2387 發表於 8-10-2014 17:08:05

gumdum2387 發表於 8-10-2014 05:01 PM
師兄,俾嗰參考價你,我訂左2盒g7,連運費,計返而家日圓匯價,每盒港幣$1330,如你訂1盒運費大約日元$16 ...

唔記得講埋,我用SAL Parcel寄嚟,amiami訂嘢唔會盒殘,放心,不過驚有缺件啫,因為要寄返日本退,運費貴,如唔放心,都係香港買算啦,不過我AMIAMI訂過好多次,未試過有問題.:)

mrbone 發表於 8-10-2014 17:17:10

gumdum2387 發表於 8-10-2014 05:08 PM
唔記得講埋,我用SAL Parcel寄嚟,amiami訂嘢唔會盒殘,放心,不過驚有缺件啫,因為要寄返 ...

收到, 麻煩晒你

抱歉,您的帖子小於 15 個字符的限制

gumdum2387 發表於 8-10-2014 17:19:38

mrbone 發表於 8-10-2014 05:07 PM
唔該晒師兄
你都係AMI 訂? EMS 會唔會好殘盒?
THANKS.

我喺AMIAMI訂的, 你用ems,運費好貴喎,起碼運費要過$5000日元,咁你不如精X買,好似做緊特價,不過喺亞版

gazza1211 發表於 8-10-2014 18:12:24

mrbone 發表於 8-10-2014 05:17 PM
收到, 麻煩晒你

ems應該4000yen左右咯(我剛從ami買六神,ems是3800yen)。勝在唔使等,三個工作天左右就到。

射拉特 發表於 20-11-2014 00:33:31

C兄們,G7 賣18XX ~ 19XX OK唔OK?

gameboyboy2004 發表於 20-11-2014 00:45:45

射拉特 發表於 20-11-2014 12:33 AM
C兄們,G7 賣18XX ~ 19XX OK唔OK?

米青口口口賣!!() 之ma:74:

mythsgod 發表於 20-11-2014 09:22:30

redfish 發表於 20-11-2014 09:54:02

gameboyboy2004 發表於 20-11-2014 12:45 AM
米青口口口賣!!() 之ma

米青口口口明天開倉, 1K有找

射拉特 發表於 20-11-2014 10:53:38

mythsgod 發表於 20-11-2014 09:22 AM
師兄 有點曲線宣傳的味道!

>< 會否想太多… 只想格下價而已~~~

宇宙之王者 發表於 20-11-2014 11:39:36

redfish 發表於 20-11-2014 09:54 AM
米青口口口明天開倉, 1K有找

咁大件事? 真係無諗過跌到咁! 都係個句,合金魂新品好多人吹上天要買幾隻,到出個時就變死貨! 真係難怪笨大唔想出!

briankk 發表於 20-11-2014 11:52:06

如底過1K好難再忍:no:

gazza1211 發表於 20-11-2014 12:54:50

宇宙之王者 發表於 20-11-2014 11:39 AM
咁大件事? 真係無諗過跌到咁! 都係個句,合金魂新品好多人吹上天要買幾隻,到出個時就變死貨! 真係難怪笨大 ...

呢件G7其實Bandai都promote不多,加上舊robot fans才喜歡。出貨多,市場不夠廣,落得如此下場。。。。不過,anyway,件product本身很不錯!

你看GGG,比G7更早promote,還鋪天蓋地的。GGG市場應該大過G7很多,但3萬幾yen的售價。。。哈哈哈:he:

Gainax 發表於 20-11-2014 13:37:32

其實呢隻日網都跳到1K樓下

日本果邊都平吧..

鴨仔 發表於 20-11-2014 14:13:23

如果想買G7又唔想山長水遠去荃灣開倉同人搶,我提議大家可以考慮下去國寶買,都不過係高清價,仲要係香啲嘅日版黎∼
:p

redfish 發表於 20-11-2014 18:25:46

鴨仔 發表於 20-11-2014 02:13 PM
如果想買G7又唔想山長水遠去荃灣開倉同人搶,我提議大家可以考慮下去國寶買,都不過係高清價,仲要係香&#21 ...

請問高清價即是幾多?
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: GX-66 G7 何時派貨?