lfli 發表於 28-12-2013 23:44:04

保值HT玩具

係5係IRONMAN, BATMAN一定保值?

eagooz369 發表於 28-12-2013 23:57:42

黃金先係最保值囉

blackhawkdownhk 發表於 29-12-2013 00:03:19

全部插水,可等平貨

Toys_fan 發表於 29-12-2013 00:06:25

買樓最保值∼∼∼

starsaber888 發表於 29-12-2013 00:09:17

another silly post... :)

GUNGUN 發表於 29-12-2013 00:09:24

買人壽保險最保值

starsaber888 發表於 29-12-2013 00:10:36

another silly post... :)

加藤雀 發表於 29-12-2013 00:17:10

買金最保值{:1_203:}

hothot 發表於 29-12-2013 00:18:29

而加無呢支歌仔唱,首先現在定价太高,造成上升空間少
ironman,batman大部份有得賺都係舊形號,另外ht不停重出2.0,3.0,4.0,重有套裝版,
而且近年又多人炒左,街貨太多,好似果隻tony潛行版,變左潛水版
所以如果你係純玩家,真係鍾意就買,唔好諗住賺或甚麽保值。

arale 發表於 29-12-2013 00:25:11

買玩具都要保值?

交叉人 發表於 29-12-2013 00:52:25

都係果句喇,玩具的作用是玩,擺係盒度自動褪色或發毛就真係好唔值了,從前我都係買黎擺(收藏)日子耐左,發黄發毛,技術好左,新版本好過舊版一大折,盒野就變成垃圾,(例如鐵血戰士或BATMAN,最經典是聖衣神話,儲都未儲齊又出EX)現在我寧願玩得及,咁樣反而無咁嬲

Bat 發表於 29-12-2013 00:58:32

hot toys 未出名之前就係,而家就算ironman一樣可以坐艇

ilove12inch 發表於 29-12-2013 00:59:33

Ironman係保值..........如果無出新版的話

Chockles 發表於 29-12-2013 01:04:37

Are toy collecters really collect for their own pleasure or to invest?
Stupid question = stupid answers:/

wing1123 發表於 29-12-2013 01:09:04

Hottoys而家太多人識啦…人人都識第一時間走去訂,人人有得玩無得炒…仲有咩保值潛力呢?:43:
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 保值HT玩具