jerrychan 發表於 30-7-2013 18:07:28

抽籤中左~~今日訂野~~博到大冒~~

話說星期六諗著去會場排下tony自用,點知話冇晒籌,咁好啦星期六見有得抽籤,咪試下lo,其實果時已知道星期一,二要返工,但心諗中左先算,星期日我咁岩有果朋友冇玩開,但知道有得炒.咪又試下抽tony同33,夜晚佢好開心打黎話俾佢抽中左,咁我又check下啦,又中左(我淨抽tony者),咁同佢傾傾下,見果張e-mail又冇寫話中邊隻既,不如話我中埋33,博下都好,就算自己唔用,放出去都汁餐飯仔食下都好,今日去到前面只有4-5個人排,對晒資料,因為我要幫我果fd訂埋,所以果到耐左少少,到我訂果陣,果收銀問我要訂咩,我就話2隻33,2隻tony,佢check都唔check收完錢就出左4張單俾我簽名...早知我話埋訂多2隻烏鴉啦...過程用左10分鐘到,輕輕鬆鬆~~就搞店!!

jerrychan 發表於 30-7-2013 18:09:29

好滿意今次ht安排,上年第3日我排mk-7都搞左成1個中~~

lawheitung 發表於 30-7-2013 18:24:39

只要抽中就可以四款每樣訂一隻,職員講嘅。

taifat 發表於 30-7-2013 18:27:03

話就話會場限定,但就無限供應

hawker 發表於 30-7-2013 18:30:57

上得toydaily多
一早知啦{:1_208:}

qiy 發表於 30-7-2013 18:32:01

話就話會場限定,但就無限供應
taifat 發表於 30-7-2013 06:27 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

呢個係上年嘅事囉!,今年係有限的!

catcat06123 發表於 30-7-2013 18:49:01

我星期一去,都係咁,都無睇就問要邊隻

地獄滾球 發表於 30-7-2013 19:16:40

好滿意今次ht安排,上年第3日我排mk-7都搞左成1個中~~
jerrychan 發表於 30-7-2013 06:09 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

上年我第一日去排成三個鐘呀!

hongarthur 發表於 30-7-2013 21:04:38

我都係中左, 今日去左會場訂,
佢開頭問我訂邊隻,我實質係訂33的, 但我見佢咁問我,佢即係冇record啦。 咁我未話訂左tony 同33。 佢比左我訂。

我心諗, 如果我早上攞完, 下午再找朋友print 我email 同hkid copy 比佢,可以再訂多次都得。。。haha

jerrychan 發表於 31-7-2013 00:29:35

如果中一可訂四咁,其實登記時叫人剔都幾多舊魚

買買買 發表於 31-7-2013 10:58:43

仲好意思講個fd唔玩開都去買黎炒!不過有求就有供,無法子!

Endless 發表於 31-7-2013 11:03:40

33 出得咁一般都咁博
祝樓主好運

jerrychan 發表於 31-7-2013 12:00:53

回復 12# Endless

33單已放,有人接,咁就賺左$500...ironman就算點都唔會蝕,反而雲師兄同烏鴉大風險

initial 發表於 31-7-2013 13:14:17

回復Endless

33單已放,有人接,咁就賺左$500...ironman就算點都唔會蝕,反而雲師兄同烏鴉大風險
jerrychan 發表於 31-7-2013 12:00 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

你真係好威, 咁易比你賺5舊水. 羨慕死人. :shiny:

DiceK 發表於 31-7-2013 13:23:12

我埋到去同佢: 只訂TONY STARK.

職員: (一隻?)

我: 係呀.

職員: OK

(我心諗: 果幾舊水真係唔想浪費時間上網放, 出得又唔靚. 我係真正玩家)
頁: [1] 2
查看完整版本: 抽籤中左~~今日訂野~~博到大冒~~