蒙眼佬 發表於 29-7-2013 13:17:10

Hottoys 今日的安排非常之好,讚 X 3

今日9:45am去到,10:35am已訂完,員工有禮。
用HK id Card 做登記係好嘅,可以隔一隔 D 巴同賓賓,佢是否玩家 (心照啦)。
希望 Hottoys 繼續用呢種方法,當益吓港人又好,點都好,減少D 怨氣,人人買得開心,你賣得都開心啦!

004004 發表於 29-7-2013 13:23:00

都係個句啦...要做既可以一早可以早到, 唔洗去到今日先開始, 點解要今日先開始就緊係有D理由既, 但係肯改都係好事, 如果每次開訂都係網上抽籤, 咁咪好D囉

Mcgarden 發表於 29-7-2013 13:23:38

邊個話賓賓同南亞無HKID ???

我個印傭 (來港不足年) & 不足兩歲既小朋友都有HKID啦 !

只不過佢地ID無 *** (但HT從無要求申請人要有***)

lauming31 發表於 29-7-2013 13:29:05

即係而家又冇得入場即場排隊訂嗎?

qiy 發表於 29-7-2013 13:31:55

咁樣嘅安排真係幾好嘅!
但係,可唔可以早啲呢?
起碼比啲時間,顧客去安排自己嘅活動先啦!
希望下年有同樣嘅安排啦!:64:

百龍天舞 發表於 29-7-2013 13:48:22

都係個句啦...要做既可以一早可以早到, 唔洗去到今日先開始, 點解要今日先開始就緊係有D理由既, 但係肯改都 ...
004004 發表於 29-7-2013 01:23 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

HT係跟上年經驗做啦

上年星期五,六,日最多人。

但係星期一,二就冇乜人。係排都唔駛,冷冷清清果種。

Ht為了有大家免費宣傳,星期5,6,日當然要大家排到死狗咁。

到星期一,二就用抽籤,強制大家為佢地在閒日做人流。

唔駛好似上年的星期一,二咁冷清。好絕.

bennylks 發表於 29-7-2013 13:53:08

小弟今日1010hrs到會展排隊買飛入場,1050hrs到ht排隊區,1059hrs俾完錢,走得~~

wing1123 發表於 29-7-2013 13:57:15

HT臨完場兩日先咁做…咁都抵讚:70:第一日至最後一日都抽纖入場訂咁就抵讚:78:

mikepanda97 發表於 29-7-2013 13:58:41

安排好?咁我呢啲第一日請假去嘅玩家佢想點安排點交待點安撫....下刪百字.....

shwong 發表於 29-7-2013 14:01:02

六 日多人就要排, 平日就要人抽, 仲要指定邊日, on 9方法,

toy510 發表於 29-7-2013 14:03:34

ladiesman217 發表於 29-7-2013 14:05:29

Hottoys 市場策略上的安排非常之好,讚 X 4

kobevih 發表於 29-7-2013 14:12:02

請問抽唔中即場排得唔得?

Toys_fan 發表於 29-7-2013 14:14:29

其實, 佢話抽0者....但佢OFFICE 0的人見到個申請者既名係南亞人既話, 你知會點做架啦....

crazysmiles 發表於 29-7-2013 14:15:08

今次安排算ok啦, 如果要抽, 就第一日就開始抽, 最尾兩日先抽籤, 又要指定日期, 唔係個個都可以請到假...好, 指定日期都算, 唔好限時限刻啦, 大會時間10:00am - 9:00pm, 你就要人10:00am-6:00pm到場, 攪到 d 抽中左又請唔到假o既人想收工去訂都唔得....唉

(利申 : 我抽中今日 (29/7) 但係請唔到假, 好彩有個好太太肯請假幫我去訂, 我愛你老婆{:1_221:})

你肯改善 - 讚
但係安排得未係太完善...有待改善
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Hottoys 今日的安排非常之好,讚 X 3