manchuenau 發表於 24-7-2013 19:14:22

我會拎限定jordan...諗緊入唔入白jordan...訂ironman....the crow。。。

qiy 發表於 24-7-2013 19:42:02

回復 12# 艾倫

照咁講,其實hottoys都唔係好關事添!佢哋嗰啲 product大多數係電影的!
同動漫唔係太關事喎!
只不過香港冇一啲比較大型同規劃得好嘅玩具展,
而動漫節已經係一個成熟嘅展覽,而玩具亦同動漫好容易咁拉上關係!
所以香港品牌嘅玩具商,會响呢個時候有所動作囉!

艾倫 發表於 24-7-2013 20:09:02

回復 17# qiy

我當然明白啦!可能係我講得唔好,我既意思係動漫節出既會場限定應該出返d同動漫有關既野!ht出既雖然係電影,但iron man,batman,g.i.joe,超人呢d本身係漫畫黎!
點解我會咁諗係因為我係sdcc度唔見有eb既野!

玩具人傀儡 發表於 24-7-2013 20:11:45

唔知拎貨同訂貨會唔會分兩條隊,如果一條隊就:blame:

ONE-SEVEN 發表於 24-7-2013 21:09:27

如果唔係Evil Superman,今年都唔去,希望攞貨同訂貨分兩條隊

kamenriderV3 發表於 24-7-2013 23:28:40

暫時只有EB 黑JORDAN (有籌),諗緊入吾入埋拉打!

air_jordan 發表於 25-7-2013 01:37:39

拎黑23 only
籃架(要左實物先)同白23(考慮當中,因己有hk-kick version, 但係兩對11好吸引:D)

加藤雀 發表於 25-7-2013 03:02:54

其實想問下,淨係去排hottoys訂mark33,38,39洗唔洗頭一日去排隊訂?
尾果2日仲有冇得訂?
真係唔想再為張紙排幾粒鐘

alien39547 發表於 25-7-2013 07:56:42

暫時只入EB 黑JORDAN,諗緊入吾入埋籃球架,其他野到時睇中先再算!

DicksonYu 發表於 27-7-2013 01:33:02

回復 24# 加藤雀

可以訂架!!

由於香港動漫節會場預訂Hot Toys特別版珍藏人偶人數眾多, 今天的預訂服務提前結束。
我們仍接受現在於排隊區及持有有效輪候証的人士預訂。
計劃預訂的人士煩請於未來四天早上十時至下午三時到Hot Toys展位預訂。

不過.......................

如預訂人數超出限額,
Hot Toys將因應實際情況作出特別安排或將有可能提早結束於會場接受預訂。
不便之處, 敬請原諒。多謝各位粉絲的支持!

bigtomm 發表於 27-7-2013 05:12:02

我唔會專程去多次:58:

catcat 發表於 27-7-2013 08:54:17

意外收獲,見識了何謂人間凶器。

http://wp4.sina.cn/woriginal/9a23ffb2jw1e6z6w6fzl2j20go0m8wfe.jpg

pere 發表於 27-7-2013 13:55:52

似放左假狗係心口 {:1_196:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 去動漫節除左拎三寶, 大家仲諗有咩收穫?