destiny 發表於 20-4-2007 18:09:48

原文章由 黑仔 於 20-4-2007 05:33 PM 發表
79g仲未入.....係未有...:no:
入左hcmpro 09+gbox個set渣古...同dsetiny個set渣古了......:^
DESTINY 個set 渣古幾錢呀?

wiisimon 發表於 20-4-2007 20:30:05

哨牙囡 發表於 20-4-2007 20:33:00

深水x-----HKD$13唔

martinnitram 發表於 20-4-2007 20:34:11

原文章由 tmisthebest1980 於 19-4-2007 06:01 PM 發表
價錢:$16x(個人為咗快d入手,所以都算ok)
質素:都ok,不過感覺部嘢好細(相比之前的rx-78)
其他都未很清楚,因為砌緊
不過我揀咗三部先買,因為個下巴有d出界,同個頭花咗

小聲說, 葵芳散貨場 !#(, 都幾多貨

destiny 發表於 20-4-2007 20:35:09

原文章由 哨牙囡 於 20-4-2007 08:33 PM 發表
深水x-----HKD$13唔
THX 報價....我諗應該仲有得減既....:no:

destiny 發表於 20-4-2007 20:57:19

我見到返左mk-2 box set....你地有冇見其他地方有呀?
如果見到幾錢都講一聲呀...唔該:)

wiisimon 發表於 20-4-2007 21:12:51

hohoho433 發表於 20-4-2007 21:26:24

終於入左啦∼∼
RX-79∼∼∼:)

wiisimon 發表於 20-4-2007 21:28:23

dragonman 發表於 20-4-2007 22:34:31

頭先行in's point見到得一間有貨,賣緊!$x呀~~~

kazs 發表於 20-4-2007 23:08:24

好多地方都未有貨,返貨後應會平d.

wiisimon 發表於 20-4-2007 23:14:21

kazs 發表於 20-4-2007 23:19:25

水貨行貨都無所謂,希望!#)左右可以買到就最好,因為跟住隻Freedom又就出,又要比錢.:no:

teddyeung 發表於 21-4-2007 00:04:45

原文章由 kazs 於 20-4-2007 11:19 PM 發表
水貨行貨都無所謂,希望!#)左右可以買到就最好,因為跟住隻Freedom又就出,又要比錢.:no:

係啦...:no:
個個月買3, 4隻公仔...好傷好傷:sad:

kazs 發表於 21-4-2007 00:12:13

原文章由 teddyeung 於 21-4-2007 12:04 AM 發表

係啦...:no:
個個月買3, 4隻公仔...好傷好傷:sad:
唉!!!以前d Hcmpro都無出咁密,而家就個個月兩三隻.
:help::help::help:
頁: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21
查看完整版本: HCM PRO 分享討論專用區