doyanming 發表於 16-6-2013 06:28:55

你去食飯食左d好難食嘅野,你會唔去,但係你都會同人講間野好難食。
睇套唔好睇都會同人講唔好睇。
買左部電話好唔好用你都會講下。
點解一話HT唔好就好多人都覺得好有問題咁,又話我地喺度嘈又話唔好訂。
我地都講事實,唔得嘅就唔訂都照講,好多師兄都係發表下意見,又唔係老屈HT,到底有咩咁令你地睇唔過眼呢?到底係邊過走入黎嘈?如果講出嚟對件事有好處點解唔講?佢改就大家都開心,唔改都係唔多人去訂,對你地擁護果問公司根本就無影響,討論下啫,唔洗咁認真喎。

darknight 發表於 16-6-2013 07:16:44

回復 17# doyanming

唔掂味唔掂. 邊有屈HT?!:o呢度有言論自由. 我見各大大影親哥哥靚相都係攞角度+打燈(+PS). 即隻野無角度無打燈同王祖藍一樣.

其實亞洲無西方人"侖確"咁出所以難雕D. 但呢個唔係HT應有O既借口. 因為N年前我日日睇住重好得. 哥哥唔得即有幾個可能:
-HT太急出貨, 未雕好就MASS PRODUCTION;
-頭雕師傅愈換愈差;
-以上兩個皆是
-其他 (e.g. 明屈你, 吹咩, 佢態度係你味唔好訂攞. 大把人訂, 大把人同佢做免費企街排隊宣傳){:1_213:}

雖然玩具攞梨玩, 但OVER1牛對大部份港人就唔係玩具咁簡單. 客仔講清楚要求, 客仔有合理聲音好很正常。 :ar:

不過樓主節哀順便,呢個POST又會移到12"閒人區......:die:

8888ken 發表於 16-6-2013 08:40:56

我很喜歡張國榮,但我覺得連樣辦都訂唔落手,所以放棄了,這超人嗎,真的更訂唔落手,根本hottoys在退步中,我要求很低的也過不到我,我現在轉玩高達合金類更開心了,樓主也選擇自己開心的玩法便是了,你勞氣hottoys也不會采你,因佢地數緊你地D血汗錢好唔得間:p

Killthecat 發表於 16-6-2013 08:53:19

張國榮版以好唔得,好以話十分唔似來形容,

自已係佢FANS先更加唔訂,唔知訂個D用什麼心態去訂,

有時候真係唔係出名大廠就出好野,自已有眼睇,

唔好再幫佢地找藉口,大貨會改‘:57:大貨會改‘:57:大貨會改‘:57:大貨會改‘:57:

darknight 發表於 16-6-2013 09:02:42

回復 19# 8888ken

Agree x10. 所以我玩其他Army Attractive, 都不知幾開心. 影LOKI貴又嫌唔太似外, 又要就住就住, 都整鬼爛左個頭盔.{:1_240:}

wing1123 發表於 16-6-2013 09:09:50

而家只好講:「下次出演唱會版,唔好再上當…」

whitedol 發表於 16-6-2013 09:23:14

太唔似無買{:1_222:}{:1_222:}

leehow 發表於 16-6-2013 09:35:54

由一開始HT出個版做預訂時.我睇到已經覺得係一個笑話

Toys_fan 發表於 16-6-2013 09:46:56

個版都唔似架啦,無人揸支槍迫你去訂架喎,大貨同版我覺得差不多∼

roywong 發表於 16-6-2013 09:54:35

張國榮Figure係我買咁多HT玩具中,最差最令我失望嘅公仔,好希望HT諗辦法作出補救,
無謂為咗1隻半隻,影響HT咁多年建立嘅品牌形象。EB隻死亡遊戲,初版衰咗,都會俾番
個戰損頭作補償,可況HT而家嘅龍頭地位,點都要做番D補償先得啦!:74:

老孫 發表於 16-6-2013 10:02:02

講真有多d選擇,我一定唔會買ht野,d產品同d公司條款越來越差。

youlovetoy 發表於 16-6-2013 10:04:39

回復 15# deeyuk

好同意,個人認為陳女只係借意想賺返筆,什麼懷念張生我一啲都唔覺

DDDragonball 發表於 16-6-2013 10:07:10

完全同意,總之自己覺得正就買唔靚就要say NO。

kwanbt 發表於 16-6-2013 10:29:49

呢隻完全係唔似…

Eddie82 發表於 16-6-2013 10:48:23

回復 16# doyanming

有人已經當HT神咁拜,容不得你話佢一句閒話!我曾經都批評過,結果換來一堆廢話,咩無人揸槍叫你訂呀,買得唔開心咪買啦之類。唉,心胸狭窄,容不下人地意見。
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 強烈讉責Hottoys失實的銷售手法[張國榮]事件,認同入來發表!