kcnneth 發表於 29-5-2013 10:11:08

求Mark 7保養單

今次隻 Mark 7 造工其實唔錯,但小弟就唔知點解次次都中sad件,仲要換完一個問題,又有另一個問題出現。希望有無好心師兄可以幫幫小弟!

我今次其實想再換塊戰損胸甲,我覺得我塊戰損胸甲好似上少左隻紅色噤,同個body隻色完全唔match~! 可能TH d燈光暗,弟一次換時睇唔到色差噤大,謝謝
http://img.photobucket.com/albums/v327/kenneth_fun/__-1_zpsaf575815.jpg

地獄滾球 發表於 29-5-2013 10:16:38

戰損甲係啞色d!

kcnneth 發表於 29-5-2013 10:32:09

但我個塊啞色到成塊都係啞色!正常應該係周邊正常紅色,近戰損位置才是啞色!

東方無敵 發表於 29-5-2013 10:33:07

又一驗屍官………………:38:

超港人 發表於 29-5-2013 10:47:47

kcnneth 發表於 29-5-2013 11:03:31

今次係最後一次換!

回復 5# 超港人

mansit 發表於 29-5-2013 11:22:36

不如問下其他師兄係唔係一樣,如果係即係唔係次貨喇。

mansit 發表於 29-5-2013 11:25:08

但我個塊啞色到成塊都係啞色!正常應該係周邊正常紅色,近戰損位置才是啞色!
kcnneth 發表於 29-5-2013 10:32 AM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
人地工廠大批生產,會唔會做到你所講嘅效果?

Ricky康康 發表於 29-5-2013 11:27:12

gp0083 發表於 29-5-2013 11:28:47

個個都玩得咁開心,你就要換黎換去,真係鄧你慘:45:

toms110 發表於 29-5-2013 11:40:36

甘都要換?? 人地原裝係啞色個wor, 之前MK VI都係甘架啦.{:1_206:}
唔怪得知我上次上HT排隊換件, 前面位師兄開左7盒洛基啦, 原來真係有D甘追求完美既師兄.:no:

BESTOFANDY 發表於 29-5-2013 11:40:47

ching you so poor

ctcctf 發表於 29-5-2013 12:14:06

琴日另外POST有師兄賣隻唔想要GEI MARKVII俾玩家,樓主琴日先SEND EMAIL競投,今日已經拎住來玩,仲要已經換左兩次,樓主效率真係高。

hoho10120998 發表於 29-5-2013 12:16:22

成批都係咁...換黎做咩....而且你手上張單應該未過期....

kcnneth 發表於 29-5-2013 12:45:39

另一位師兄放出來的那一隻,我是幫我一位無訂,又好想後追的朋友詢問的!

回復 13# ctcctf
頁: [1] 2
查看完整版本: 求Mark 7保養單