Toysdaily 玩具日報

查看: 9934|回復: 15

[分享討論] HT~N年前-取消開發計劃~~期待再開!!

其中2隻,期待再開!! (左一)應該似1/12版血獸 (左二)應該似1/6露骨版船長

IRONMAN MK3 藍異色 & 女忍者可免了 ......
呢D係HOT TOYS 冇左IRONMAN 金蛋後的PROJECT
呢D係HOT TOYS 冇左IRONMAN 金蛋後的PROJECT
黎緊marvel仲有雷神2,隊長2,蜘蛛仔2,復聯2,蟻人,dc有超人,綠燈俠2......金蛋不斷,d空頭支票(話出&# ...
heewing 發表於 30-4-2013 12:36 AM

無錯~間唔中整d冷門野都無咁悶,成日ironman..........
The rock,batman suit-case,mark III 2.0等等,現在只出ironman:unhappy:
出IRONMAN!出到2076{:1_225:}
仲有 matrix 同 batman arkam city 連影都無
xmen2已不遠矣, 1st class還未出?
sideshow 又會出dc hero, ht可能迴避吧
黎緊marvel仲有雷神2,隊長2,蜘蛛仔2,復聯2,蟻人,dc有超人,綠燈俠2......金蛋不斷,d空頭支票(話出&# ...
heewing 發表於 30-4-2013 12:36 AM

dc果堆綠燈俠應該可以排除。
只想要 女忍者{:1_226:}
如果出呢隻船長就好lu~:$
Pl係咁出im3 item,HT唔快過人收訂,咪走唔少客?
不過如果都係出咩星波版gift,唔該預早通知!咪再欺騙我咩限量版!手法非常討厭
船長{:1_221:}....
最想要 X-Men First Class Professor X 同 Magneto!
應該順住 X-Men 2個勢出
研究下綠燈俠件衫點搞仲好喇.........