teemo 發表於 7-4-2013 00:30:19

多謝大大們支持同留言{:1_208:}

pcalien 發表於 7-4-2013 00:56:40

佩服C兄你~
本人在朗豪坊返工
琴日同事收工都話我知排到好長龍仲有差佬添,本人決定放棄
今朝搭戲院電梯時仲見到8-10個阿差同接頭人交收
睇住佢拎500蚊出黎派彩
接頭人(中年男人戴眼鏡,佢同行仲有個FD禿禿地頭的)

Pixiv 發表於 7-4-2013 00:59:22

付出左體力,時間,最後終於訂到真係恭喜晒!! 去希慎睇完實物呢隻戰損真係好靚,地台都好正{:1_235:}

pcalien 發表於 7-4-2013 01:57:17

岩岩睇到張劵
14-17號一定要訂唔訂就等於放棄?
如果一定要訂炒家又要嘔錢出黎囉:38:

teemo 發表於 7-4-2013 11:51:56

佩服C兄你~
本人在朗豪坊返工
琴日同事收工都話我知排到好長龍仲有差佬添,本人決定放棄
今朝搭戲院電梯時 ...
pcalien 發表於 7-4-2013 12:56 AM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

其實聽講11點幾時,最後都有放人入去買券

teemo 發表於 7-4-2013 11:52:42

岩岩睇到張劵
14-17號一定要訂唔訂就等於放棄?
如果一定要訂炒家又要嘔錢出黎囉
pcalien 發表於 7-4-2013 01:57 AM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

應該係咁既意思!

Wskr 發表於 8-4-2013 17:13:26

Congratulation!

Trent800 發表於 8-4-2013 22:21:20

恭喜Ching先{:1_208:}

未去睇銅鑼彎ironman展之前,
我都覺得隻battle ver.正呀,當睇在實物只是一般
唔知係咪因為初版,睇落好膠。
最靚就係個地臺!
大貨可能有改
純個人觀感。

冬暖夏涼小恐龍 發表於 8-4-2013 22:23:41

same to you{:1_239:}

恭喜曬

teemo 發表於 9-4-2013 02:08:45

:handshake:上隻MARK7無訂...今次呢隻係就係無咁多野玩...但係都唔洗用炒價買....已經好開心啦...
之前仲擔心好耐.....仲想BID隻MARK7 單...好在無咁做...:78:
個地臺真係好正~~~~~仲有90度手掌1對...不得了~~~大愛......
仲有唔洗等1年先有~~~~:$

teemo 發表於 9-4-2013 02:10:08

回復 24# 冬暖夏涼小恐龍

恐龍兄

我地加油呀~~~~~{:1_209:}
頁: 1 [2]
查看完整版本: 我排到mark7呀!!!!!!!!!