FRAK 發表於 4-4-2013 00:26:07

有性(興)趣一齋抵抗南亞人士排iron man報名區

如有興趣齋就响呢度留言啦{:1_220:}我会盡快同你地聯絡{:1_220:}
請各位download定line呢個apps。我会續一pm你地我既line的ID,ADD時我請注明係想一齋排隊的{:1_220:}
之後我会加你地到預先開設既群組入面。咁再傾就会好啲{:1_220:}

timothy276217 發表於 4-4-2013 00:27:45

好{:1_220:}~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

adqaad 發表於 4-4-2013 00:28:28

me~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FRAK 發表於 4-4-2013 00:29:35

最好留埋個line既ID:)因为用line可以多人傾啲:)

fillet0617 發表於 4-4-2013 00:32:09

我好想參與呀, ok嗎?

signvision 發表於 4-4-2013 00:32:15

Me me me , thx 大大家
My id is signvision

ronaldsum 發表於 4-4-2013 00:38:41

Me 報名also . Thx 大大!

fillet0617 發表於 4-4-2013 00:39:14

回復 1# FRAK

不如你pm 資料俾我哋, eg. line whats app,因為大部份人都pm唔到,又留唔到資料, thanks ching

herculesanakin 發表於 4-4-2013 00:42:24

我都有興趣!!詳情如何??

FRAK 發表於 4-4-2013 00:44:05

回復 8# fillet0617

就啱啱我更新咗喇:(為免我唔記得pm到邊,所以我会用頁計,有第二頁就会先pm第一頁既人,咁会冇咁亂:shy:

wwho 發表於 4-4-2013 00:45:05

參加!幾點去?旺角ua?

bfish 發表於 4-4-2013 00:46:50

真的絕對明白樓主你感受,但個 標題 ....好似有D......

teemo 發表於 4-4-2013 00:48:40

我都去:shiny: pm me plz

brucehung 發表於 4-4-2013 00:51:28

其實呢隻MK7係幾銀???   張戲飛又幾銀?

inui 發表於 4-4-2013 00:59:37

老友,排隊訂個玩具要“打殘”外國人,改番字眼順耳啲喎吾該。
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 有性(興)趣一齋抵抗南亞人士排iron man報名區