Toysdaily 玩具日報

查看: 29962|回復: 38

[玩具攝影] 熱血登場!!! 超合金魂GX-45A 鐵甲萬能俠Z (熱海Ver.)~

唔知係咪因為萬能俠大熱關係, 小弟都忽然熱愛起來.........所以心血來潮去入返呢隻2009年Tamashii Nation魂限熱海版鐵甲萬能俠喇~  呢隻萬能俠最特別之處除了合金量唔錯及活動能力幾好之外, 就係有主角駕駛員面相人頭附送替換喇, 小弟十分喜愛, 感覺超熱血呢~ 好正!! 真係沒有入錯呀!!

朋友號雙翼可以活動合體~

胸口發熱板設計~

絕技高熱火焰pose~

另附有主角面相頭部替換, 感覺好型仔熱血~

附有台座~ 正!!

Yea!!  Nice photos!
gt3ian 發表於 14-3-2013 10:40 PM

多謝支持...........:)
呢隻好似無翼?Right?
恭喜ching 入到正野, 呢隻之前唔係好貴o個時想入, 後尾無入到, 依家個價又覺得唔係好值, anyway, 謝謝分享:71:
馬仔 發表於 14-3-2013 10:44 PM

BINGO, 呢隻熱海VER係冇翼嘅..........只係多個半人半機械嘅頭換........不過我就幾like喇~:love:
恭喜ching 入到正野, 呢隻之前唔係好貴o個時想入, 後尾無入到, 依家個價又覺得唔係好值, anyway, 謝謝分享: ...
Mo.P 發表於 14-3-2013 11:09 PM

係呀, 之前真係好抵入呀..........錯過咗冇計..............{:1_225:}
恭喜 入手 超合金魂 中最好看的 魔神Z,這個塗裝、電鍍、半臉樣式,真的很經典!!!:35:

支持Ray文兄,又入到了好玩具呢~~~:)
話說小弟之前都因為貪平入咗隻普通好色版本既魔神Z{:1_228:}
型....... {:3_131:}
上嚟喇金錢俠!落去喇喂蚊號!{:1_209:}
馬仔 發表於 14-3-2013 10:44 PM

Need to buy another one to get the wing... :shy:

Refer to the topic, congratulation and why not get it when new release?  Quite expensive at present... {:1_230:}
有d玩具初出時你根本唔會理佢,成日覺得佢重複又重複咁出,即使冧價都唔會望佢一眼..但及後睇番先覺得佢好正......到想買既時候個價已經令你後悔莫及....:help:
GX-45A 熱海 Version 係最熱血嘅鐵甲萬能俠版本。
如果加埋GX-49G 對黃金 God Scrander ,應該&#219 ...
gt3ian 發表於 15-3-2013 12:04 AM

冇錯呀, 我都好想擁有呀...........ching你有冇相睇呀~:handshake:
恭喜 入手 超合金魂 中最好看的 魔神Z,這個塗裝、電鍍、半臉樣式,真的很經典!!!
hi600gg 發表於 15-3-2013 12:46 AM

thx hi600gg兄十卜, 呢隻半人半機械面真係好正呀~ 好like佢!!{:1_221:}
:(
支持Ray文兄,又入到了好玩具呢~~~
話說小弟之前都因為貪平入咗隻普通好色版本既魔神Z
timothy276217 發表於 15-3-2013 01:26 AM

thx tim tim, 真係唔覺唔覺又入咗咁多隻萬能俠呀.......