Dick.Po 發表於 9-2-2013 11:32:34

ULTRA-ACT 防毒之星.電光超人Thunder Gridman

以前有睇過,買過舊合金,而家再玩回味一下。
可玩當然同舊合金冇得比...舊版機構人本身可分體合體再著上身...
新版?只比個腳你玩下,鑽地車同飛機無得變,更唔好腍變機械人。
本第送既不可動BODY甩頭甩骨,同玩光超人合體後就好少少,但腳鬆要加寶貼。
股關節鬆....擺POSE有難度(可動非常有限)基本上都係懷舊玩下好了∼
機械恐龍是魂限吧?出都會買既,情意結吧∼哈哈!

原廠直BODY

散晒∼

用佢啦!電光超人!

唯一可變既戰車

大頭版Thunder Gridman

細頭靚仔晒∼

完!多謝收睇!
:)

Vince 發表於 9-2-2013 13:06:10

睇落唔係咁差 ja ... 我都買左不過未玩過:56:

MinG325 發表於 9-2-2013 13:09:01

有印象細個果時睇過
不過所有細節都唔記得了....

36韜 發表於 9-2-2013 13:10:40

睇封底...等我仲以為隻野跟電光超人TIM :56:

大凱撒 發表於 9-2-2013 21:22:53

CHING們都話合體後會斷波頭,我依家都仲未敢合體。

yugi 發表於 9-2-2013 21:27:06

CHING們都話合體後會斷波頭,我依家都仲未敢合體。
大凱撒 發表於 9-2-2013 09:22 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

唔係合體後會斷,只係太難拆出來好易拆爛,不過合體個拳頭都係好難合上去

由得我去死吧 發表於 10-2-2013 12:02:07

原先都想买套甲 但见只脚超松最后送咗比个朋友 果断五再入啦

timothy276217 發表於 10-2-2013 14:45:42

其實買佢返屋企主要都係因為童年回憶:(
不過都要讚一讚DICK版主既靚相:)

Somebody_Ex 發表於 12-2-2013 23:29:57

幾乎錯過 Dick 兄好相分享~~~~~~~值得欣賞支持~~~~~~:)
頁: [1]
查看完整版本: ULTRA-ACT 防毒之星.電光超人Thunder Gridman