人仔貓 發表於 23-12-2012 12:22:12

我喜愛有鐙,電鍍金屬件都好~~~這都是ES的賣點~支持!
我舊有的ES燈没生锈呢~~~
凡高 發表於 22-12-2012 18:00 http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
...只能說若不是有透明部件及燈亮電飾,
ES Getter 1 絕對不會這麼吸引...

凡高 發表於 23-12-2012 17:58:27

回復 61# 人仔貓

認同師兄所說。
若可以改善一下老問題(((遲到)))就最好!!

samurai 發表於 23-12-2012 18:54:28

終於有時間攞....實物真係得!! 特別係個電鍍頭!!

fktuen 發表於 24-12-2012 00:53:39

thanks for sharing such nice photos!!!! :71:
although i prefer the matte coating version~

b855506 發表於 26-12-2012 11:38:29

真係出得幾好,價錢便宜,入得過

翼. 發表於 27-12-2012 22:57:29

最近知道這件產品由香港設計
真係超感動
二話不說出去買了
好想再販三一呀,當年錯過了:79:

c.ryo 發表於 27-12-2012 23:48:41

L-U 大設計越黎越正:71: 繼續其待你個ES系列嘅新作品:73:

lskypsp 發表於 1-1-2013 02:14:00

這隻真的做得很好玩
小弟也是一出就衝去玩具店繳費....
但是...真的好希望他的眼睛是透明的
還有可以多送一副十字刃(可以像動畫中長長的劍那樣)
真的好可惜.............:sad:
..
...
如果之後ES10可以附一顆有透明眼睛的頭...
這樣加上之前多送的身體就有機會同時display
大空魔龍跟超級凱王.....
........我想太多了........................:43:

Toyfanfan 發表於 2-1-2013 12:38:33

I HAVE BOUGHT ALREADY, VERY GOOD

renewdanny 發表於 2-1-2013 13:40:39

價錢, 質數, 重量都VERY OK. 但我果隻好似有少少長短腳, 左腳輕微長過右腳.... 唔知其他大大係唔係甘.

kuugakuuga 發表於 9-2-2013 09:56:46

ES合金其實考慮下可以出太保郎(大太陽神俠),返正合體模式同呢隻好類似,而市場上呢隻product又少,如果出真係神物!:$
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: ES合金09 - GAIKING