界西 發表於 8-9-2012 16:05:10

原來版友眼中的神物...

我竟然攞黎攝鞋櫃,我真大鄉里......
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/217014_10151089804633692_2137707205_n.jpg

s0380003 發表於 8-9-2012 16:10:33

大大有對christo同moncler wow....lol

界西 發表於 8-9-2012 17:31:36

回復 2# s0380003

係啊,幾好著同幾舒服的

界西 發表於 8-9-2012 17:41:14

同埋有邊個簽名都冇用,如果冇抽獎信,分分鐘有可能係A貨喎,共勉之
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/375795_10151225258245329_452110017_n.jpg

0944 發表於 8-9-2012 17:51:57

C-tong 發表於 8-9-2012 18:06:48

Ching 你盒金毛好似係黑魂金毛喎!
竟然放喺鞋櫃:50:

圭圭圭 發表於 8-9-2012 18:11:43

竟然神物都有?:50:

ava03042003 發表於 8-9-2012 18:20:51

我鞋櫃得卷廁紙 :56:

hyoga 發表於 8-9-2012 18:57:19

藍黑AJ1, 仲要冇飛人LOGO:71:

ZIN 發表於 8-9-2012 19:05:19

界西兄,開盒吧! 讓那些綑住在堆鞋區嘅神物換一換氣:66:

星月夜 發表於 8-9-2012 21:12:49

神物,眾裡尋它千百度,它卻攝在鞋櫃裡,:handshake:

7星俠 發表於 8-9-2012 22:00:15

我反以有興趣想睇下本V形電磁俠.可以影幾張相嗎?:77:

Douglas.M.Saint 發表於 8-9-2012 22:25:18

This tone is much better! For me, more interest for your chogokin! :)

Jimy 發表於 10-9-2012 02:00:06

將玩具同鞋一齊擺,地方太細真係香港人的悲哀。

kyostanley 發表於 10-9-2012 10:43:56

:58:好假, 佢d盒長過個櫃, 跟本關不到櫃門, 平時點可能擺係鞋櫃度?! 而且仲包晒膠袋, 擺明係show野啦~:66:
頁: [1] 2
查看完整版本: 原來版友眼中的神物...