ckc882000 發表於 24-7-2012 00:39:44

都唔係冇得計的

跟番當年原價逐隻計……當然,要樓主係原價入至得。
百龍天舞 發表於 23-7-2012 11:32 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

睇完算了
^_^^_^^_^^_^

dragonsim 發表於 24-7-2012 13:49:41

我好多都是炒价买回来的。 2010 年7月23 刚跌入这个坑!出不来了

cmyu 發表於 24-7-2012 13:55:09

King Of Figure!!!!!!!!!!!! :!

dragonsim 發表於 24-7-2012 13:55:15

回復 86# EricBanana

最重要的是买自己喜欢的。不要跟风。不要放在盒子里。摆在空气流通的地方。放多些干燥剂。防潮湿剂等。这些都省不了

toysdenny 發表於 24-7-2012 14:29:11

樓主真神人也!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

toys1333 發表於 24-7-2012 18:52:26

樓主睇黎毒癮都非常深呀!:36:

dragonsim 發表於 24-7-2012 19:46:58

回復 97# toys1333

是很深!😄哈哈哈。每天只是想着玩具

hkman123hi 發表於 24-7-2012 21:49:34

佩服 HT SHOWROOM

Pixiv 發表於 24-7-2012 22:14:27

嘩!!!! 你啲收藏好正呀!!!! EB,HT,3A樣樣有啲, ironman,predator,batman....好齊呀!!! 隻周杰倫都係第一次見,大開眼界!!!

getter-1 發表於 24-7-2012 22:42:03

super cool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dragonsim 發表於 25-7-2012 01:29:59

回復 100# Pixiv

多谢!比较多攻ht。应为实在太美了。周杰伦我也是找了好久!在台湾买的!刚买了P2Elder, red skull. Sucker punch. Avatar. Joker dx and mark 6 Avengers

mushroom 發表於 25-7-2012 09:31:26

睇完令我更想好樓主咁,好好照顧玩具。:71:

tiago 發表於 25-7-2012 10:53:17

太強大了,收入場費參觀我都想去...................

coltrane 發表於 25-7-2012 11:00:22

樓主套 collection 既相, 我睇完又睇, 真係好正.

fourson 發表於 25-7-2012 11:07:17

真係嘆為觀止:Q,
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12
查看完整版本: 偶的世界!旧物重拍 ! 多多支持 ! Pg 11