dogjumpjump 發表於 19-7-2012 23:10:08

fruitswai9 發表於 19-7-2012 23:39:37

核爆batman都唔死,唔係超人救左佢,而係佢係爆炸前?秒已經閃左人,回憶下佢同FOX(福克斯)有一段話,佢問福克斯"呢架機沒自動駕駛功能?" F當時係好不以為然咁講句"有你咪夠"(大概咁講) 令我都以為呢段劇情只係佢兩個吹下水咁,但到最尾D人都以為BRUSE死左,FOX執掌番集團同時睇番THE BAT遺骸果一段,咪有個技工同FOX講,話架機係半年前有人改裝過,係BRUSE,FOX就笑左笑,咪即係話其實BRUSE已經一早將部機改成可自動駕駛,所以佢係爆炸前已經跳走左(雖然片中沒影佢點跳走LOL)架THE BAT係自動駕駛出海然後爆GA,入面既BRUSE(BATMAN)根本已經不在LOL我好鍾意佢咁佈局,我都同自己講,一生人一定要豪下,THE BAT,我都要入呀~~~~~~~:43:

fruitswai9 發表於 19-7-2012 23:47:16

見你打左(不想劇透勿入),先入黎參與下,果D見到標題都仲要入黎,又未睇既人,希望唔好入左黎先罵人劇透:66:大家睇完套戲,開開心心傾下電影,講下玩具,唔使咁緊張GE:77:

lcm44bb 發表於 19-7-2012 23:52:19

睇完有幾個問㫻想討論

Batman今集完全無坐過batmobile ,你會買嗎?

The bat太正,好想買,但放 ...
dogjumpjump 發表於 19-7-2012 11:10 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

師兄你其實有冇睇真套戲?
The bat嚮尾D工作人員講到明係比bruse修正左個無人操作~
而最尾熱血幹探拎個手提袋時講左自己個真名係羅賓:36:

hongkonglad 發表於 19-7-2012 23:57:23

if he call "dick grayson" it would be better ?? :)

hongkonglad 發表於 20-7-2012 00:00:45

and scarecrow as justice :)

dogjumpjump 發表於 20-7-2012 00:01:09

dogjumpjump 發表於 20-7-2012 00:04:46

Alex23 發表於 20-7-2012 00:10:24

應該無下集Lu....
我概分析:tdk 同今集都有講,bruce話要將batman的形象朔造一個Gotham city既希望。
所以我覺得佢最後先會走去送死,d巿民認為佢為gotham連命都5要,就會下定決心為Gotham 好,學會珍惜和管理好佢。
Batman 信念傳咗俾robin,robin成為dark knight ,有事先會走出黎

船頭尺 發表於 20-7-2012 00:11:05

亞福最尾終於願望成真見到幸福餐廳,好感動呀!…導演仲拍第四集?吾係收手咩?不過今集同之前兩集一樣玩催毀葛咸就太類同左啲了…

源泉立歃 發表於 20-7-2012 00:12:24

:x 我未睇batman..不過套套野都上黎睇劇透 , 等冇咁多人先去睇..

睇番O的師兄講. BATMAN 似有伏線, 但又有O的師兄覺得只係一個將BATMAN 神話延續落去O的ED..任何人都可以做BATMAN?? 即係有冇第4集. 定會由頭拍過..又或者 2015 正義聯盟出BATMAN..羅賓咁呢...

你好 發表於 20-7-2012 00:15:18

睇完有幾個問㫻想討論

(1)The bat太正,好想買,但放邊

(2)核爆batman都唔洗死,唔通超人救左佢?

(3)下集九成九會拍,警察哥哥

(1)必買。(放屋頂,我家住村屋):52:
(2)你有無睇架?去咗厠所?咪講咗半年前有人整番個自動導航lor...
(3) 未必。Robin繼承咗Bruce嘅精神,佢會係Dark Knight。

船頭尺 發表於 20-7-2012 00:17:04

我諗個導演想完完好好咁收手,冇謂再夾硬去~

Vendetta 發表於 20-7-2012 00:18:47

dogjumpjump 發表於 20-7-2012 00:22:45

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 睇完batman 專用討論區(不想劇透勿入)