mr.elljay 發表於 23-5-2012 16:55:25

完全變形超合膠[DYNAMIC CHANGE GETTER ROBOT]

包裝幾有意思,三機連跑道我亦好中意。
一打開,全膠,半舊鐵都無,連變形易爛位都系用細膠條,一定要好小心玩。
合體變形我覺得幾容易,一D都唔麻煩,但請睇清楚說明書吧。

三部戰機分別組合成三個形態,完全變形合體,唔使加件及拔插件。
合體後外型我覺得幾完整,我有專登對比翻HALF EYE的,完整性大過半眼的。
可動性除雙肩位你基本可以當作沒有。
色水唔錯。原膠色部份有D似日版TFP的玩具,有暗閃效果。
GETTER 1比較難企穩。
易爛位都唔少,總之要小心,睇清楚說明應該無事。

價格我覺得OK啦,純為體驗一下三一變形合體的話,推薦入手。
為玩的話,算啦∼∼∼∼ES GETTER好好多。

http://www.elljay-hobby-collection.com/2012/05/22/dynamic-change-getter-robot/

加張ES版先∼∼∼

馬仔 發表於 23-5-2012 16:57:10

我LIKE LAST 個幅多D.:$

tommy2leung 發表於 23-5-2012 17:10:58

呢套真係正到爆呀:$

Garycharm 發表於 23-5-2012 17:11:29

呢套o野明明冇得郁,你都影到咁多 pose ,好o野!

我好鍾意佢,正如你所講,會有幾個易爛位,
只要睇清楚說明書就冇事。

玩慣o左,不知變得幾爽~~~~~

老文 發表於 23-5-2012 17:13:09

個設計又真係好抵死:71:

王者J 發表於 23-5-2012 17:18:03

師兄你影到咁靚, 未買o既都比你引到去買:75: :34:

借位亂插
http://blog.yimg.com/3/bG_hFm57s5.2QrykLJVN2iFJa04S8jCQKRXHq7dDMVY40WsmYN3ctg--/73/o/NX.x4uL8lCOOB0P5JWMv0g.jpg

nt1127 發表於 23-5-2012 19:01:53

靚相好玩具 :71:

手榴蛋包飯 發表於 23-5-2012 19:21:59

照片真的拍得它十分誘人呢~

要是1號手肘能動就棒極了:shiny:

逆天原罪 發表於 23-5-2012 19:24:49

很好的設計~ 可以變曬3隻~ 應該都花了不少心思~ :71:

godgundam12371 發表於 23-5-2012 19:29:45

設計真係非常好,如果可以再大隻d就更好
Thanks for sharing:71:

cybster 發表於 23-5-2012 19:52:01

完全變型已經好正:!

raychan 發表於 23-5-2012 19:55:58

玩嗰陣真係要好小心,尤其3號嗰兩支野:(

冰河 發表於 24-5-2012 07:26:09

膠仲貴過金,真係石油造的

Koseo 發表於 28-5-2012 12:26:30

:DD超合膠 .......
不過幾正wor,真係可以做到變形!:74:

九龍宋公明 發表於 28-5-2012 13:06:51

Getter-1拎斧頭個post擺得好好~!!

飛機跑道相好正~!!

影既時候應該要兩邊搵野夾住平衡

:$ES版好想要!!

哩隻如果連ES三一一齊玩就完美!!:71:
頁: [1] 2
查看完整版本: 完全變形超合膠[DYNAMIC CHANGE GETTER ROBOT]