Mr.DL 發表於 5-1-2012 17:09:34

我記得有一年 youtube 有段片講有班 Predators 搭地鐵, 行街, 同 d 市民影相.....形到爆 :71:

dannydanny 發表於 5-1-2012 17:10:31

dreye2k 發表於 5-1-2012 17:21:50

I love the movie Predator bcoz Arnold .........:36:

shingo_y2k 發表於 5-1-2012 17:53:08

Ps2 同 xbox 都有

故仔好正架:
主角 scarface 19xx 黎地球打獵.....不過衰左係個女人手, 任務失敗, 但係自爆竟然死唔去
俾elder predator 處罰佢係一個星球自生自滅, 佢又大命死唔去
不過因為佢之前去地球時暴左光又唔見左d裝備, 俾地球人學識左predator 好多既科技
所以elder predator 俾佢既任務就係處理返佢d 爛攤子

http://www.youtube.com/watch?v=dUViwcxut-A

http://www.youtube.com/watch?v=Tm_udH2YLjg

on111048 發表於 5-1-2012 18:31:39

冇得解喎,第一眼就鐘意咗佢:34:

mars_bit 發表於 5-1-2012 20:05:00

我鍾意佢將人活生生咁剝皮!代入番將啲銀行高層同地產霸權活生生咁將佢哋剝皮拆骨!

mars_bit 發表於 5-1-2012 20:06:42

用右手嘅刀刃將啲無良奸商整個人托起再剝皮!

hongwohse 發表於 5-1-2012 21:21:19

冇原因.........因為根本唔喜歡
異型和Predator 二選一, 會揀異型....但當然兩隻都係唔喜歡

petergpm333 發表於 5-1-2012 22:10:10

Predator 最中意佢個咀 , 夠惡但係唔會咬人 , 只會叫
隱身 , laser 面具 , canon炮 , 伸縮矛 , 急救裝置 ......
呢d高科技 , 放0係一隻超樣衰身上 = 形

littlesang2107 發表於 5-1-2012 22:12:00

強, 野性, 武士精神

inui 發表於 5-1-2012 22:29:46

除左面具同戴起面具俾到觀眾兩個驚喜:71:

lcowilliam 發表於 5-1-2012 22:30:06

一來我中意佢d面罩,
二來我居然可以"保護"我個玩具櫃,吾洗比d小魔怪客人搞個櫃(我放在尾二那格,剛好同班小魔怪四目雙對)

martinl0313 發表於 5-1-2012 23:03:36

我喜歡他的作戰模式和殺死敵人之後還要倒#.....

frankylwk 發表於 5-1-2012 23:19:37

細個睇PREDATOR第一集時已經比佢個LOOK吸引住(當然大隻阿諾做主角都係賣點), D武器高科技得黎又玩D原始獵殺對付敵人, 除面具時開頭覺得樣衰, 但當佢開口咆哮時真係型到爆, 把聲又夠震撼~~之後就一直去追PREDATOR既野了, 戲, 玩具, GAME..等等, 最近入左隻HT CP, 真係鍾意到暈~不論樣,比例, 精細度都好貼近原型了~

numan123 發表於 6-1-2012 08:33:29

鍾意個mask同呢武器裝備。仲有個種只對強者有與趣嘅態度。
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 你喜歡Predator的原因