littlesang2107 發表於 5-1-2012 22:18:59

帥兄們好強, 你們是點過屋企女人個關?

gazza1211 發表於 5-1-2012 22:20:19

回復 1# Dick.Po

Dick哥,不如再多开一个post,就是2011年买玩具占总工资的百分比。如10%,20%,30%。。。。。100%:66:

MKIII 發表於 5-1-2012 22:48:25

萬零蚊啦.........................

Douglas.M.Saint 發表於 5-1-2012 23:06:45

帥兄們好強, 你們是點過屋企女人個關?
littlesang2107 發表於 5-1-2012 10:18 PM http://toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

Buy!And ask her to carry 1 bag for me if necessary! :!

Lemonfai 發表於 6-1-2012 01:52:52

回復 108# gazza1211

多得開咗呢個post,我先知今年駛咗6-7K呀!! 雖然比起其他師兄唔算多,但我想講之前年係好少買玩具(除龍珠扭蛋、怪誕城精品...) 因為轉咗新工,人工高咗,時間又多咗仲上埋TD癮 :P)
    贊成各位講埋佔人工幾多,..真係好想知,各位大大真係好有$,有啲仲要供樓添,勁!
小弟用咗2-3%左右啦~~:35:但想儲錢買樓先....

steve522 發表於 6-1-2012 02:19:21

$10001-20000   唔算太多吧~

NWA 發表於 6-1-2012 11:23:10

侵略如火 發表於 6-1-2012 12:50:30

不想面對......:unhappy:

如果淨係正價無所謂...當中包括咗D炒價貨,跟手HT又出復刻....一見呢個標題就想死....:70:

侵略如火 發表於 6-1-2012 12:52:56

回復 35# wing0boy

:@乜計埋架!!!咁我點止2萬呀:Q

linkchan 發表於 6-1-2012 14:52:50

只入神話ex ... 同其他師兄比

neo.L 發表於 6-1-2012 15:11:37

12'',PVC,神話,SIC.......過2萬......
計吓真係幾敗家,我開頭只打算玩神話......
之後玩埋SIC,玩左12"之後先至開始洗多左.....
我下年要玩少D12".......

lowa_sony 發表於 6-1-2012 17:25:38

it seem that I really need to do a excel spreadsheet to answer your question...

ALVIN961213 發表於 6-1-2012 17:43:16

雖然只用四千...但已夠窮死我哩個中三生
不過玩得開心,已經值得,happy過d人買好樓

wing0boy 發表於 6-1-2012 18:28:08

Buy!And ask her to carry 1 bag for me if necessary!
Douglas.M.Saint 發表於 5-1-2012 11:06 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

:66:真係咁英....................?!

wing0boy 發表於 6-1-2012 18:30:57

雖然只用四千...但已夠窮死我哩個中三生
不過玩得開心,已經值得,happy過d人買好樓
ALVIN961213 發表於 6-1-2012 05:43 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif

:65:後生仔留小小儲好..........:56:錢到用時方狠小.......
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13
查看完整版本: 【一人一票】2011年話咁快就過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?